Колега ВО при мене има нагревател той се оказа, че работи и колата загрява нормално веднага след запалване като хвана маркучите към радиатора на парнота са осезаемо топли от духалките духа не толкова леден въздух, но просто до там. Истинска топлина се осеща чак като стрелката на t’ отлепи от дъното а това става чак след 2-3км каране - до работата са ми 5км тоест така или иначе тя никога не загрява. Просто това ми е първа зима на дизел и се оказа, че не мога да очаквам повече. Просто не мога да свикна досега съм карал немска кола бензин и на 2-рата мин не може да си държиш ръката на духалката че пари.Би трябвало да го има на всяка дизелова Крома така пише в мануала ako e екстрa пише в скоби от долу (where providet)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ilko-gd написа:pet4o написа:Така е при мене е печка. :DFat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
Здравейте, от вчера съм с Крома ’07 150к.с. и засега съм много доволен. Имам един неприятен проблем и ако някой ме насочи с някое инфо ще съм благодарен. Като запаля ми изписва, че ми е отворен багажника и така през цялото време ми свети лампата на таблото. Дали ще е от датчика? Иначе мога да кажа за моята е автомат, и си лапка добре но кефа е голям.
Коментар
-
trota написа:Колега ВО при мене има нагревател той се оказа, че работи и колата загрява нормално веднага след запалване като хвана маркучите към радиатора на парнота са осезаемо топли от духалките духа не толкова леден въздух, но просто до там. Истинска топлина се осеща чак като стрелката на t’ отлепи от дъното а това става чак след 2-3км каране - до работата са ми 5км тоест така или иначе тя никога не загрява. Просто това ми е първа зима на дизел и се оказа, че не мога да очаквам повече. Просто не мога да свикна досега съм карал немска кола бензин и на 2-рата мин не може да си държиш ръката на духалката че пари.Би трябвало да го има на всяка дизелова Крома така пише в мануала ako e екстрa пише в скоби от долу (where providet)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пише да внимаваш да не се запалиш. Незнам дали има значение с каква печка си относно запалването дали с калорифер или с дизелова. Малко по нагоре пише че печката работи само над определено напрежение на батерията също незнам дали има отношение към вида на печката. Единствено знам че имам някаква печка при мене която работи. Ако обаче е дизелова егати и умрелата печка.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:Пише да внимаваш да не се запалиш. Незнам дали има значение с каква печка си относно запалването дали с калорифер или с дизелова. Малко по нагоре пише че печката работи само над определено напрежение на батерията също незнам дали има отношение към вида на печката. Единствено знам че имам някаква печка при мене която работи. Ако обаче е дизелова егати и умрелата печка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар