Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега ВО при мене има нагревател той се оказа, че работи и колата загрява нормално веднага след запалване като хвана маркучите към радиатора на парнота са осезаемо топли от духалките духа не толкова леден въздух, но просто до там. Истинска топлина се осеща чак като стрелката на t’ отлепи от дъното а това става чак след 2-3км каране - до работата са ми 5км тоест така или иначе тя никога не загрява. Просто това ми е първа зима на дизел и се оказа, че не мога да очаквам повече. Просто не мога да свикна досега съм карал немска кола бензин и на 2-рата мин не може да си държиш ръката на духалката че пари.Би трябвало да го има на всяка дизелова Крома така пише в мануала ako e екстрa пише в скоби от долу (where providet)
    Прикачени файлове
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Лесен тест - намираш кой му е предпазителя и го вадиш.Палиш я студена, след 2 мин на място трябва да духа студено.С включен такъв леееко топло.Дизел пауър
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BO написа:
        На Кромата нагревателя е печка.Така, че няма просто ей така да я слагат.
        Така е при мене е печка. :D
        Fat Croma 1.9 16v multijet
        Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

pet4o написа:
          Електрическа ли е или дизелова? През нея минава антифриза или е нагревател в духалките поставен?
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

ilko-gd написа:
            pet4o написа:
            Електрическа ли е или дизелова? През нея минава антифриза или е нагревател в духалките поставен?
            Печката е дизелова, през нея минава антифриза загрява м/у 3-5мин. до първото деление на скалата на температурният датчик.
            Fat Croma 1.9 16v multijet
            Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Здравейте, от вчера съм с Крома ’07 150к.с. и засега съм много доволен. Имам един неприятен проблем и ако някой ме насочи с някое инфо ще съм благодарен. Като запаля ми изписва, че ми е отворен багажника и така през цялото време ми свети лампата на таблото. Дали ще е от датчика? Иначе мога да кажа за моята е автомат, и си лапка добре но кефа е голям.

Коментар

Най-вероятно микретата (микроключета) в багажника.Повече инфо най-вероятно ще има в UK форума.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

trota написа:
                  Колега ВО при мене има нагревател той се оказа, че работи и колата загрява нормално веднага след запалване като хвана маркучите към радиатора на парнота са осезаемо топли от духалките духа не толкова леден въздух, но просто до там. Истинска топлина се осеща чак като стрелката на t’ отлепи от дъното а това става чак след 2-3км каране - до работата са ми 5км тоест така или иначе тя никога не загрява. Просто това ми е първа зима на дизел и се оказа, че не мога да очаквам повече. Просто не мога да свикна досега съм карал немска кола бензин и на 2-рата мин не може да си държиш ръката на духалката че пари.Би трябвало да го има на всяка дизелова Крома така пише в мануала ako e екстрa пише в скоби от долу (where providet)
                  Преведи ми последното изречение от нещото, което си го пуснал и ми обясни защо е написано, Логиката му.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Пише да внимаваш да не се запалиш. Незнам дали има значение с каква печка си относно запалването дали с калорифер или с дизелова. Малко по нагоре пише че печката работи само над определено напрежение на батерията също незнам дали има отношение към вида на печката. Единствено знам че имам някаква печка при мене която работи. Ако обаче е дизелова егати и умрелата печка.
                    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

trota написа:
                      Пише да внимаваш да не се запалиш. Незнам дали има значение с каква печка си относно запалването дали с калорифер или с дизелова. Малко по нагоре пише че печката работи само над определено напрежение на батерията също незнам дали има отношение към вида на печката. Единствено знам че имам някаква печка при мене която работи. Ако обаче е дизелова егати и умрелата печка.
                      Е ти въобще от къде знаеш дали имаш или нямаш печка, щом не си го потвърдил.И повярвай, такъв куб е, че ще я видиш. Не е нещо неоткриваемо с големината на винтче. И естествено, че заради печката се следи и напрежението. Все пак не работи само с въздух и гориво.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

някой не е ли видял някъде по автокъщите читава Крома 2008-2010г. , ръчни скорости?
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Гледай сам Тука искат за 10к да купят кола без забележки.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Гледай сам Тука искат за 10к да купят кола без забележки.
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Аз гледам ама не намирам. Склонен съм да дам до към 12х ама 2 пъти ходих до Пловдив и 1 до Сф и нищо. Ако до 2 месеца не излезе нещо май ще купувам друга марка. Даже съм си харесъл две марки.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov , уточни какво разбираш под читава ?

Коментар

Working...
                                X