Благодаря на всички. Дано наистина само безаварийни да са Да тъмно синята. Колата е декември 2007г. 2.4 MJET автоматик. Колата е от 1-ви собственик - "Италианец" със сервизната история. В БГ е от средата на 2011г. Карана е основно по международни маршрути (Гърци, Сърбия, Италия и т.н.). Има абсолютно всички екстри (единствено без ел. седалките с паметта и подгряването). Според мен изглежда уникално (като изключим външните забележки)Снимки нямам, все още не съм я снимал.От утре започвам с обслужванията, след което ще мога да бъда актуален с цени Поздрави.
Колега как е кромата.Колко харчи този двигател в София.Как е автомата?
Кромата е брилянтен автомобил. Разхода в града е около 12-13. Автомата също е брилянтен. Има изключително лека смяна на предавките и е в отлично здраве за годинките си
Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?
Къде се организира тази среща ? Имам питане за релсите на тавана. Аз съм без а ми се иска да си взема.1. Ще станат ли от Крома до 2007г. (преди фейслифта) ?2. Сложно ли е слагането ?
Би трябвало да станат,поне в Епер са под един номер.Монтажа става лесно при Крома,за разлика от при 159,където е невзъможно
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Би трябвало да станат,поне в Епер са под един номер.Монтажа става лесно при Крома,за разлика от при 159,където е невзъможно
Има ли някакъв manual за монтаж/демонтаж ? А дали случайно си ги погледнал като размери дали са еднакви също ?
Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D
Защо искаш да ги махаш? Ако си решил сериозно, пиши. Може да се разберем нещо.
Със сигурност ще ги махна,че нещо не ме кефят особено, но ще ги запазя за следващия собственик, след година-две. Тия дни ще се поразтърся за декоративните капачки за тях.
Аз пък искам да махам релсите от тавана, може да измислим нещо. :D
Със сигурност ще ги махна,че нещо не ме кефят особено, но ще ги запазя за следващия собственик, след година-две. Тия дни ще се поразтърся за декоративните капачки за тях.
Коментар