z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за новата Крома като втора ръка?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
z_sutrov написа:Търся да е с най-надежния мотор. Емо, колко струва премахването?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Живко, според масйтора, който ще ти слага гърне и премаха софтуерно, нямам идея. Ако купиш, може да се пробвам да го махна софтуерно, после за хардуера се оправяй сам)14/100 градско в Сф, мда и аз толкоз знам че лапа тоз мотор на алфа. Еми тва е много, предпочитам да назобя 1.9. Ама тия дето имат 15к за кола, няма да ги бърка 15/100 разход.ДПФ-а дава фир-а и на коли в гаранция, така че не са пълни глупости.Колега ти си експлоататор, да кажем караш 1 кола и съдиш по нея, докато аз имам малко по-широк достъп до разни автомобили.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
КРОМА
ДАЙТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЗА БЕНЗИН 147к.с1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН)...Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Croma 2.4 Multijet
Здравейте, колеги. От няколко месеца съм собственик на една такава въпросна Крома, с 2.4 двигателя. Ето впечатленията ми през първите почти 4000 км пробег: - консумативи: относително евтини, преди карах Форд Фокус 2001 и мога да кажа, че разходите са сравними. Не се плашете от по-големият двигател, и този и 1.9 в града харчат, това е факт. Рзхода е сравним, а 54 коня винаги са в полза и доставят много голямо удоволствие- возия: изключително съм доволен, колата е малко по-висока и в завои се чувства, но иначе е тиха за дизел, с много удобни седалки и огромен простор за краката отзад- спирачки: незнам дали спирачните апарати и дискове са същите и на 1.9, но моите КОВАТ, дори ми отне известно време да свикна с това- разход: градско 11, извънградско 7, като се има в предвид че празна тази кола е 1650кг- скоростна кутия: превключва супер плавно, няма никакви присецвания, тракания и т.н.Проблеми, които съм имал досега:- счупена дръжка на вратата (30лв ми струваше да я залепя, ако обаче не подлежи на лепене нова е 100-ина лева)- изгоряла бензинова помпа 365 лв. (сложих от 1.9 JTD - самата помпа е съвместима, но не и кошницата към нея, на 2.4 кошницата е по-обемна)Моето мнение е, че колата е страхотна, въпроса е да попаднеш на читав екземпляр. Късмет на всички желаещи в търсенето!
Коментар
-
pet4o написа:1.9.8v -120кс. малко е слабичък за тежичкото купе.До колкото знам не го препоръчват. 1.9.16v - 150кс. много добре балансиран мотор - купе,градско дава м/у 6.5-8 а извън града от 5.5 нагоре зависи от номера на обувката.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:pet4o написа:1.9.8v -120кс. малко е слабичък за тежичкото купе.До колкото знам не го препоръчват. 1.9.16v - 150кс. много добре балансиран мотор - купе,градско дава м/у 6.5-8 а извън града от 5.5 нагоре зависи от номера на обувката.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар