Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за новата Крома като втора ръка?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2.4-ката на Горубляне съм я гледал. Вътре като цяло е доста запазена, двигателя според мен работи добре, климатика и сервото на волана също. Електрическото отваряне и затваряне на шибидаха учудващо работи. Гумите са някакви измислени, джантите са 18-ки. Има доста неща които видимо са правени и боядисвани, но що-годе има вид. Внесена е от Италия, а не от Франция, както изглежда по номерата с които е снимана. Не съм и връзвал компютър и не съм я карал, а то май няма и как да стане карането.
    Tie написа:
    Здравейте колеги, някой да е гледал тези Кроми:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3w7mkh
    Fiat Croma 2.4 Multijet/20V '06, 939A3.000
    ex. Lancia Lybra 2.4JTD/10V SW '00, 839A5.000

Коментар

Здравей колега, благодаря ти за инфото! Значи ще отскоча все пак и аз да видя на живо колко много е украсявана... За тази в Дупница да дам бегло инфо от вчера - запазен салон-седалки, поизтрити копчета и ниши за дребни вещи (в нормални граници), отвън на пръв поглед пребоядисвани предна/задна броня, странно охлузване на 5-тата врата горе и наченки на лека ръжда там, паднал лак на релсите на тавана, много зверски охлузени и направо "нащърбени" десни джанти 18" (съмнява ме за странично плъзгане и удар, иначе е**ти и бордюра трябва да са взели странично с тази кола...), дискове много зле! За съжаление колата нямаше акумулатор и не сме я палили.... Като цяло изглежда "добре" на фона на другите гробове на пазара, но тази цена ми се струва малко висока за това което е колата... Все пак според мен си струва да се види обстойно ако някой е заинтересован и евентуално да си я запали/покара, да я закачи и т.н.....

Коментар

Днес гледах тази от първия линк. Хваща окото, но като се позагледаш - има доста дребни неща, които може да са доста досадни за правене. Например въртулката за усилване на радиото работи нагоре, но като искаш да го намалиш - няма начин. Намаля една степен и пак прескача нагоре с една-две. Трябва да въртиш много бавно и внимателно за да намалиш. Салонът има доста забележки. Не я палих, нито съм пробвал нещо дали работи или не. Централната конзола е изпъкнала и пречи на дясното коляно. Имайте го предвид, ако сте високи. На мен ми беше неудобно, сигурно е въпрос на свикване.За тая цена - ако няма някой фрапиращ недостатък - става. 18" джанти, изглежда супер с тях.

Коментар

Аз също съм харесал крома след 2008 година.Много ме претиснява факта ,че много кроми след като бъдат купени в България не след дълго пак се появяват в мобилето за продажба.Някой който е имал или има тази кола би ли изразил по обективно мнение.Аз лично преди време си купих пикасо и много се разочаровах,но никой не беше писал по въпроса.Вчера ходих да гледам и карам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...nk=4efqns.Не зная друг дали е гледал колата но аз останах с лоши впечатления.Ако е на тези километри много лошо.Седалката по ръба има скъсано/протрито/,при палене докато е студена нещо стърже ама дали от натиснатият съединител или стартера не се връща не знам.Уж има тракшан контрол и той не свети за проблем ама си буксува здраво.Да не говорим как скърца вътре и при потегляне напред издава някакви звуци.Аз имам алфа 156 фейс и смея да твърдя че комфорта е доста по добре да не говорим за доста по тихата работа на окачването.Иначе за широко и удобно не мога да имам забележка.Може и екземпляра да не е добър-не зная.Продавача доста настоятелно предлага услугите на ventura за диагностика и проверка което доста ме учуди.Очакван наистина обективни мнения за крома след 2008 и какво горе долу може да се очаква от този автомобил

Коментар

Забравих да спомена изтритите педали.Всеки един от тях си има собствено ниво.

Коментар

snk1 написа:
              Аз също съм харесал крома след 2008 година.Много ме претиснява факта ,че много кроми след като бъдат купени в България не след дълго пак се появяват в мобилето за продажба.Някой който е имал или има тази кола би ли изразил по обективно мнение.Аз лично преди време си купих пикасо и много се разочаровах,но никой не беше писал по въпроса.Вчера ходих да гледам и карам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...nk=4efqns.Не зная друг дали е гледал колата но аз останах с лоши впечатления.Ако е на тези километри много лошо.Седалката по ръба има скъсано/протрито/,при палене докато е студена нещо стърже ама дали от натиснатият съединител или стартера не се връща не знам.Уж има тракшан контрол и той не свети за проблем ама си буксува здраво.Да не говорим как скърца вътре и при потегляне напред издава някакви звуци.Аз имам алфа 156 фейс и смея да твърдя че комфорта е доста по добре да не говорим за доста по тихата работа на окачването.Иначе за широко и удобно не мога да имам забележка.Може и екземпляра да не е добър-не зная.Продавача доста настоятелно предлага услугите на ventura за диагностика и проверка което доста ме учуди.Очакван наистина обективни мнения за крома след 2008 и какво горе долу може да се очаква от този автомобил
              Здравей колега,аз работя във Вентура,предлагат ти нашите услуги защото видяхме колата когато слизаше от автовоза,тогава вида и беше меко казано плачевен.Момчетата от автокъщата са ни клиенти,и карат доста коли при нас,за светещи лампи по таблото.Именно за това ни я докараха,веднага след слизането от автовоза,светеше и чека на мотора,заради падналия акумулатор имаше грешка за главното реле,трябваше да и се обучат стъклата-пак заради акумулатора.Както ти казах колата изглеждаше плачевно/сега е прекрасна/.Колата е на реални км.,обаче,обаче е била служебна според мен,и от както е кола не беше виждала автомивка,всичко изглеждаше ужасно,чак ми се дорева за тази хубава кола.Има живот в нея,доста неща трябва да се сменят в салона,по окачване не сме я гледали.Лично аз се бях огледал в нея,за мен,след като я изпраха все се надявах нещо да ме грабне в нея,и ада ме накара да си дам Алфата за нея,обаче уви това не се случи.П.С.Защо те е учудило много предложението им,за диагностика и преглед при нас ???????????
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

имам познат в Темпо - бившият Вантотрейд. не е очарован от новата Крома. не знам доколко е обективно, но навремето много ме насърчи за Бравата и се оказа прав.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

П.С.Защо те е учудило много предложението им,за диагностика и преглед при нас ???????????Колега ние се познаваме задочно с теб,защото преди време правихте на брат ми аудито.-А учудиме защото така или иначе в негово присъствие аз нямаше да чуя истината за колата.Нарочно написах в форума,за да видя твоето мнение.А за километрите не мога да се съглася че са реални.Тези педали отдавна са се изтрили,шоф.седалка да се смачка и скъса за 4 години не е ставано,или е въртяла безумно градско без да се гаси.За мен и двигателя не работи много тихо ,абе разочаровах се.Но мерси за точният отговор и мнение за колата.Аз като пробвах колата ти пиеше кафе пред сервиза но нарочно не спрях.---------------------------

Коментар

Много си е добра колата. :D :D :D
                    Fat Croma 1.9 16v multijet
                    Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

slonikon написа:
                      имам познат в Темпо - бившият Вантотрейд. не е очарован от новата Крома. не знам доколко е обективно, но навремето много ме насърчи за Бравата и се оказа прав.
                      Тва все едно да сравняваш кон с кокошка :DБТВ Ти колко кроми кара, та знаеш, че се е оказал прав?
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

snk1 написа:
                        П.С.Защо те е учудило много предложението им,за диагностика и преглед при нас ???????????Колега ние се познаваме задочно с теб,защото преди време правихте на брат ми аудито.-А учудиме защото така или иначе в негово присъствие аз нямаше да чуя истината за колата.Нарочно написах в форума,за да видя твоето мнение.А за километрите не мога да се съглася че са реални.Тези педали отдавна са се изтрили,шоф.седалка да се смачка и скъса за 4 години не е ставано,или е въртяла безумно градско без да се гаси.За мен и двигателя не работи много тихо ,абе разочаровах се.Но мерси за точният отговор и мнение за колата.Аз като пробвах колата ти пиеше кафе пред сервиза но нарочно не спрях.---------------------------
                        Кое Ауди сме правили на брат ти ??????????Няма значение де,по одометър на ЕКУ-то излиза на толкова,по одометъра на ДПФ-а също излиза на толкова,така че за мен тва е меродавно,ясно е че колата е много измъчвана,ако я беше видял като слезна от автовоза,щеше да се съгласиш с мен.Както и да е,не бих препоръчал колата на никой,както казах има живот в нея,ама за 10 бона има много по-добри................... П.С.Белезите по които се познаваха км. на колите едно време,като гумички на педали,волани,скоростни лостове-при италианките вече не важат според мен,материалите които ползват последните 6-7 години са доста зле.Ако не вярваш ела да видиш педалите и волана на Алфата,почти същите са,а колата е на 109 000 км.,гарантирано на 1000 %
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Някой гледал ли е тази: http://www.mobile.bg/11380636979074365 ?
                          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

Прочети няколкото поста по нагоре,за нея става въпрос
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

а да. гледах предните линкове, но за тази не съм го видял. Благодаря
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Кажете/препоръчайте с кой двигател да търся Крома.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X