Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

слагане на хидравлика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

слагане на хидравлика

здравейте колеги карам фят пунто 1.1 55 коня без хидравлика питането ми е възможно ли е да се сложи как става по принцип ако някои може да обясни по точно как става тоя филм цени и всичко останало благодаря предварително

Аз много не разбирам, ама като знам от какво се състои една хидравлична система, филма е голям. На кратко хидравлична рейка, хидравлична помпа, казанче, маркучи. Предполагам всички части може да се намерят втора ръка от някоя ударена кола, и да се монтират при теб.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

за частите ще ги търсим втора ръка филма е как става и дали е възможно въобще

Коментар

Що да нее възможно купуваш частитев и ги слагаш според мене и да не забравиш трябва тампоните на макферсона да ги завъртиш наобратно

Коментар

С електроусилвател няма ли да е по лесно и тънко?От същото пунто втора употреба.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

заинтригужа ме q разqсни малко поже4е за тоq електроусилжател

Коментар

Явно се е объркал колегата електроусилвател има в Пунто МК2 (след 99 година) твоето е МК1 предполагам (при 55 коня) варианта май остава да се присъди хидравлика от същото като твоето което да си има заводски... но не знам до колко си заслужава.
              Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
              Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Само се набиваш в разходи, за части и монатж, после за още части и монтаж и за глупости, твоята рейка се рециклира поне 5 пъти по евтино от хидравлична, а разликата не е толкова голяма в управлението дори мога да кажа че е по добре с механична.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Карам с 15ки с 195/50 без хидравлика същата кола суча си я без проблем Незнам защо ти е ... и хидравлика имат от 1.2 75 коня нагоре , наще моно оси нямат такоа жуотно
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
                  X