Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Средна конзола от фиат мареа на фиат брава ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Средна конзола от фиат мареа на фиат брава ?

Колеги, интересува ме дали ще пасне средната конзола от мареа (тази между предните седалки , заедно с подлакътника) на фиат брава ? Или има някакви малки различия , които пречат да се осъществи тази операция Извинявам се, ако темата я има някаде из форума..аз наистина не можах да намеря Благодаря предварително !

ще стане, гледай да има отвори за копчетата на огледалата, понеже на някои мареиски няма ще трябва да си направиш и някаква планчица, за да прикрепиш добре конзолата в задната и част, става и с шайба от нагревател за бойлер 3 киловата пък и да не я прикрепиш пак си стой добре
    Брава 1.6

Коментар

Re: Средна конзола от фиат мареа на фиат брава ?

salovv написа:
      Извинявам се, ако темата я има някаде из форума..аз наистина не можах да намеря
      Има я, има я, и то не една...По темата, пасва идеално барчето с подлакътника. Ако имаш ел.огледала, търси конзола със същите копчета. И като купуваш гледай да е комплект с планката отзад, и въздуховодите макар че те не пасват, и трябва да се измайстори там някак си. При монтажа, ако ти пречи лоста на ръчната, отпусни го малко от болта под нея, да може да се видгне по-високо. После ще си го регулираш пак.Ето ти един файл да разгледаш -> http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...stallguide.pdf
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

аз лично въздуховодите не съм ги слагал, то няма и много смисъл - отзаде почти нищо не се усеща, пък като ги няма като си пуснеш парното в краката на 4 през зимата е перфектно
        Брава 1.6

Коментар

Благодаря много, приятели Навил съм се да го правя. Само остава да намеря барче със същия цвят , защото май мариите са с по-тъмни пластмаси, ама предполагам, че ще намеря подходящо Сега е момента да се разровя в раздела "Продавам авточасти" :D

Коментар

Едно уточнение ако може? Конзолата не е ’от Мареа’, ами е част от обзавеждането на Брава и Мареа. Една и съща е и в двата модела. Може и в Брава ELX след 98ма да намериш такава конзола. Затова в обявите не пропускай Бравите, като търсиш.

Коментар

Working...
            X