Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на волан - Пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на волан - Пунто МК1

Колеги имам въпрос: От какви други модели на Фиат воланите стават на пунто мк1? Искам да сменя настоящия волан, защото този е захабен, а и не ми допада особено много.Става ли от Пунто ГТ или Спортинг? На фиат купе мисля, че е същия.. :P
    Fiat Punto 1.1 - 1997

Re: Смяна на волан - Пунто МК1

danchy_2101 написа:
    Колеги имам въпрос: От какви други модели на Фиат воланите стават на пунто мк1? Искам да сменя настоящия волан, защото този е захабен, а и не ми допада особено много.Става ли от Пунто ГТ или Спортинг? На фиат купе мисля, че е същия.. :P
    Добър ден ..., има спортни волани , монтират се със походящ фланец ... стават на почти всички фиати воланите от които си се насочил ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

За спортните волани ми е ясно, че има фланци, но чак пък до такива не искам да стигам.Първо истинските волани не са по 30-50лв. каквито са цените в "Тунинг магазините", а и колата ми не е такава бегачка :D От Браво/а дали ще стане волана ? Без airback ?
      Fiat Punto 1.1 - 1997

Коментар

danchy_2101 написа:
        За спортните волани ми е ясно, че има фланци, но чак пък до такива не искам да стигам.Първо истинските волани не са по 30-50лв. каквито са цените в "Тунинг магазините", а и колата ми не е такава бегачка :D От Браво/а дали ще стане волана ? Без airback ?
        нямам идея несам виждал от браво , вероятно е като на мерата , за мереите знам че имали мултиволан , да си комнадваш радиото и тн ... Относно спортните нема притеснява къф е дали е от 30 или колкот си иска важно е да пасне на фланеца и фланеца да е точния и пасва на корите ,че има едни стърчащи фланци ... Като гледам би тряало да пасне тоя на бравото , ама незнам как седят нещата с корите зад волана . Иначе колега мен е тоз ма кефи най-много дето викаш че го има и на купета http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/bfi1301140062i.jpg
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Здравейте колеги, искам да попитам последно, дали волан от Купе 99год. ще пасне на Пунто мк1 96год.

Коментар

Working...
          X