нещо ми изтрещяха задните светлини!Когато пусна мигач и съм на фарове ми светят аварийни,като дам мигач и натисна спирачка започва обеумяло мигане!Моля кажете да отида някъде да прегледат колицата!Пък ако не е и скъпчия и разбира ще бъде превъзходно !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлини
Collapse
X
-
Прилича на класическа "загуба на маса" отзад по стоповете... Разглоби, шкурка и wd-40 По контактите... майстор не ти трябва.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Имах такъв проблем. Оказа се нагоряла клемата на масата (както каза колегата) на клемореда на стопа. Най- добре смени целия стоп. Иначе - шкурка (но е на терсене място), контактен спрей(не WD-40- това е масло) и притягане на клемите. "Токо са не плаши от тънка жица, а от лабава връзка" както е казал народа :D . Ако са ти хлабави клемите, пак щте имаш същия проблем. Успех.
Коментар
-
И аз имам подобен проблем от време на време... като почне да мига като дискотека отзад и като светнат няколко тест-лапмички на таблото ( за габарити, за стопове) - спирам, размърдвам млако кабелите и се оправя. Наистина се получава от загуба на маса този проблем. Но не съм си играл да ги позачистя малко. Не че не мога (), но винаги се случва като съм на път, а като спра вече съм забравил за това и така до следващия път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар