Колеги давайте съвет че съвсем е закъсах,пунтото е 2врато(95година) преди няколко месеца се прецака моята седалка,което за мен беше добре няма стани да седна .Но от вчера и другата седалка се прецака и не се вдига,та сега съм с 2местна кола .Някакви схеми нещо да дадете или някой ако е оправял такъв проблем.Свалих страничните пластмаси(от към вратите) но нищо не разбирам жила не се виждат а горе на дръжката видях че жилото е закачено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с седалките на Fiat Punto mk1
Collapse
X
-
Същия проблем...или скъсано,или откачено жило! И в двата случая трябва да пориш седалките,да прекарваш ново жило,после да шиеш...грозотия! Другия вариант-ниско долу от вътрешната страна на седалките,откъм коланите,точно между облегалката и долната част...бъркаш с пръст и с напипване на показалеца търсиш метално палче,буташ или дърпаш не помня и седалката пада! По принцип за това палче е вързано жилото
-
sehnsucht написа:Същия проблем...или скъсано,или откачено жило! И в двата случая трябва да пориш седалките,да прекарваш ново жило,после да шиеш...грозотия! Другия вариант-ниско долу от вътрешната страна на седалките,откъм коланите,точно между облегалката и долната част...бъркаш с пръст и с напипване на показалеца търсиш метално палче,буташ или дърпаш не помня и седалката пада! По принцип за това палче е вързано жилотоFiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
и моите и двете са скъсани от години... искаха ми 40 лева за жило - специална доставка от Италия... теглих им една... В края на жилото има една месингова част която е закачена на палеца - може да се побългари но не знам дължината на жилото... сега съм го направил по най-примитивния начин с парче от останалото жило - за да вдига палеца...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар