Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с седалките на Fiat Punto mk1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с седалките на Fiat Punto mk1

Колеги давайте съвет че съвсем е закъсах,пунтото е 2врато(95година) преди няколко месеца се прецака моята седалка,което за мен беше добре няма стани да седна .Но от вчера и другата седалка се прецака и не се вдига,та сега съм с 2местна кола .Някакви схеми нещо да дадете или някой ако е оправял такъв проблем.Свалих страничните пластмаси(от към вратите) но нищо не разбирам жила не се виждат а горе на дръжката видях че жилото е закачено.
    Fiat Marea 1.6/16V

Същия проблем...или скъсано,или откачено жило! И в двата случая трябва да пориш седалките,да прекарваш ново жило,после да шиеш...грозотия! Другия вариант-ниско долу от вътрешната страна на седалките,откъм коланите,точно между облегалката и долната част...бъркаш с пръст и с напипване на показалеца търсиш метално палче,буташ или дърпаш не помня и седалката пада! По принцип за това палче е вързано жилото

Коментар

sehnsucht написа:
      Същия проблем...или скъсано,или откачено жило! И в двата случая трябва да пориш седалките,да прекарваш ново жило,после да шиеш...грозотия! Другия вариант-ниско долу от вътрешната страна на седалките,откъм коланите,точно между облегалката и долната част...бъркаш с пръст и с напипване на показалеца търсиш метално палче,буташ или дърпаш не помня и седалката пада! По принцип за това палче е вързано жилото
      Колега това което написа хич не ми хареса,значи без порене на седалките няма как да мина така ли?
      Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Прочети отново какво ти е написал за напипването на палчето долу! И аз го имам същото и мисля че е от скъсана заварка. Едновремено лоста и палчето долу !!
        LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
        ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Колеги дайте някакъв жокер немога да напипам метално палче.
          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

преди време имаше тема за смяна на жилото на седалката, но бе за браво, предтполагам че не е по различно или ще даде насоки какво да се прави, търсете във важните теми, не съм много сигурен къде точно беше, но има такава тема, успех с търсенето и ремонта!
            ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

и моите и двете са скъсани от години... искаха ми 40 лева за жило - специална доставка от Италия... теглих им една... В края на жилото има една месингова част която е закачена на палеца - може да се побългари но не знам дължината на жилото... сега съм го направил по най-примитивния начин с парче от останалото жило - за да вдига палеца...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
              X