Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пич обади ми се след два дена ( в момента бравата е за ремонт по бояджийски истории) и ела да врътнеш едно кръгче. За мотор 1.2 върви супер (според мене разбира се). Със сигурност е по - добре от 1.4 12V а 1.6 не съм карал, но със сигурност е по-зле от 1.8 например... то е ясно. Не ги слушай тия "майстори" дето само немско признават, мойта брава я сравнявам с вървежа на Голф III 1.8 MI който е на газ - определено върви най малкото колкото от него. За километрите - има шанс и да са реални, защото обикновено при "въртени" километражи ги свалят на около 100-110 хиляди, мойта например (март 2000) беше на 152 като я взех миналата година по това време.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

препоръчайте ми майстор

Препоръчайте ми майстор, при когото да отида да види колата която искам да купя и да прецени заслужава ли си...много лиса 7000 лв. за Фиат Брава 1.2 16V oт 1999 г. с всички екстри за модела?

Коментар

не са много, ако колата е читавакакто казаха колегите отиди до Вантотрейдако търговеца не иска да извади колата от автокъщата - бягай надалеч
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не бива да очакваш от двг 1.2 чудеса,моята е 2.0/136к.с./ и като пусна климатика после бутам ръчната да не съм я дръпнал, в малките обороти се осеща осезаемо. Но ако колата е добра несе чуди.
          Мнодео 2.0-136- GIA

Коментар

Искам да се похваля!!!

В крайна сметка си купих въпросния Фиат Брава, така че вече съм един от вас.....надявам се да ме приемете. Ще прочета, какво се изисква, за да стана член на клуба и ще кандидатсвам. След 1-2 дена ще пусна във форума и снимка на моето МПС.Веднъж ви помолих за помощ и получх вашата подкрепа, за което ви благодаря!Обръщам се отново за помощ - най-вероятно ще търся вашите съвети за в бъдеще докато изуча да ползвам тази сложна машина наречена Фиат Брава...Забелазах естевено след като купих колата, че ни ми работи километража - къде мага да го отремонтирам и наясно ли сте колко би ми струвало това?Имам подозрения, че и радиото ми не работи, така че и за него ще искам консултации. Интересуваме къде мога да си сменя масла, филтри, ремъци, ролки, накладки и колко би ми струвало това. Какви части и от къде да купувам? Бихте ли ми препоръчали добър майстор, който няма да ми отреже и главата с цени за работа?Предварително ви благодаря!Чакам с нетърпение вашите препоръки...P.S.Пропуснах да питам тази машина с какви гуми (имам предвид размер) е най-добре да е карам. В момента съм със 195-50-15. Търся си и читави стоманени джанти втора ръка за през зимата. И още: с какви масла и бензин е препоръчително да карам звяра?

Коментар

честитогумите са добре като размерза джанти за зимата - по гумаджийниците имано аз си карам се лелите, защото с метални не ми харесва как изглежда колатаако ще взимаш все пак железни - вземи си 14" и гуми 185/60/14 или 175/65/14маслото е Selenia 20Kима го на много места:бул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81;"T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405;"Александър Ауто" бул. "В. Левски" 101 - тел. 983 51 79, магазинн 9831374ети ти телефона на един много свестен майсторКиро се казва 088 9 889047ще ти намери всички части от които имаш нужда и ще ти ги смени качесвено и евтино
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Здравей. Честити и много безавариини километри! Добре дошъл в отбора!Всичко по повод цените е много субективно. Ако цените са ниски, очакването за коректна и добре свършена работа го забравяш.Трябва да търсиш оптимума.Fire999 препоръчва Auto Assist. ОСНОВНИ И ТЕКУЩИ РЕМОНТИ НА АВТОМОБИЛИ Тел.: 0897/801-681, 0897/801-682Аз правих ремонт и съм много доволен от:9570459 - Петко Калеев
                Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Е браво, радвам се че си взел колата, поздравявам те с правилния избор!Неработещия ти километраж вероятно се дължи на скъсано жило, не забравяй да смениш ангренажния ремък и ролката.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                  Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                  Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                  http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                  X