Предлагат ми Фиат Брава с двигател 1.2 - 80 кончета. Колата е 1999 г. и с почти всички възможни екстри (климатроник и т.н.). Внос е от Италия и цената, която ми искат за не я е около 7300-7500 лв. Струва ли си/ Нещо повече за тази кола като информация, много ли е цената, която ми искат и т.н.???Предварително ви благодаря за съдесътвието!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете ми!!!
Collapse
X
-
Това за газта и климатика - не е точно така. Лошото (от финансова гледна точка) е че се газифицира само с инжекцион. Разлика във вървежа няма, с климатика и цялото ми семейство + багаж - 140 на магистралата.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
При 1,6 и 1,8 двигател просто неможе да се усеща чак толкова този климатик. Кончетата не са ви малко. Поне от опит знам, че при мотор 1,6 103 коня при включен и изключен климатик разлика почти неможеш да усетиш, независимо дали си в града или извън него. Аз съм с 1,4 и в града наистина се усеща повече, но по магистралата почти няма разлика ( единствено ако изкачваш стръмен наклон)
Коментар
-
iko79 написа:При 1,6 и 1,8 двигател просто неможе да се усеща чак толкова този климатик. Кончетата не са ви малко. Поне от опит знам, че при мотор 1,6 103 коня при включен и изключен климатик разлика почти неможеш да усетиш, независимо дали си в града или извън него. Аз съм с 1,4 и в града наистина се усеща повече, но по магистралата почти няма разлика ( единствено ако изкачваш стръмен наклон)A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Blue написа:Колега, аз взех Браво 1.9 JTD, 105 кончета - 1999-та с ел.пакет, климатроник, ABS, Airbag. Беше обявено 7400, с много пазарлък (шефа ми, аз не мога да се пазаря) я взехме за 6700. Колата е пушка и ми харчи 6.2 в града! :D
Коментар
-
Зависи какво ще стане с данъците и застраховките след 2007г. и може да се окаже, че кола с 80к.с. ще излиза много по-евтино от тези с двигател 100 к.с. и нагоре, както е в Европа, затова си заслужава да се проучи и този въпрос (2007г е след 3месеца и половина). Успех.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
е стига де колеги сега на това купе му трябват поне 100 коня що си кривите душите сега :D и айде да ни цапаме темата ми който кара такава кола да му помогне на човека с инфо за нея.иначе в www.mamche.com има 1-2 много интересни оферти за брави нов внос . моите впечатления за автомобила са че е един не лош автомобил за този клас.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар