Колеги на какво може да се дължи тракането от ск кутия маи само на празен ход тракането изчезва при натискане и пускане на съединителя също така и при разместване на лоста наляво надясно дали да ме притеснява това тракане в смисал даме остави някаде на пътя :D ,а и също така тракането се засилва след като съм я изцепвал първа втора на яко газ и като спра трака повече И колеги да ви попитам за смъкване на кутията ще излезе ли само като махна лявата полуоска и подкалника Пунто 1,2 16в 97г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракане от към ск кутия :(
Collapse
X
-
Аксиален лагер.Трябва да сваляш скорости и според мен е по-добре да свалиш и двете полуоски. Ако не заради друго, то със сигурност защото ще ти е по-лесно да свалиш скоростите.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Бутни вилката с ръка на запален мотор,за да отделиш лагера от притискателя да спре да се върти.Ако е от него ще се чуе.При мен леко стърже,но и самата кутия от време на време(особено в по-топло време) притропва ей така на празен ход.Сигурно е от първичния вал ама смятам да й проверя единствено маслото колко е и да сипя малко повечко от максимума,че да си имаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар