днеска като запалих километража (дневния и общия) и спидометъра не работеха, уредите за температура за бензина и оборотомера си бачкат, къде да търся проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километраж и спидометър на Браво
Collapse
X
-
Ами най-вероянто в жилото. Сменял съм обаче на Путно - беше доста лесно и без разглабяне на таблото, на Браво/Брава нямам идея.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Иво,има една малка подробност. Въпреки, че дневния и общия километраж са аналогови, те са електрически. На скоро го установих, след като ми изгасна всичко което можеше да изгасне по таблото ( оборотомер, нивомер за гориво, температура, скоростомер и километражите) а колата си вървеше. При мен се оказа разхлабена и нагоряла в последствие букса на патрона за палене на колата. При теб нищо чудно и да има прекъсната верига вътре в таблото.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Иво,има една малка подробност. Въпреки, че дневния и общия километраж са аналогови, те са електрически. На скоро го установих, след като ми изгасна всичко което можеше да изгасне по таблото ( оборотомер, нивомер за гориво, температура, скоростомер и километражите) а колата си вървеше. При мен се оказа разхлабена и нагоряла в последствие букса на патрона за палене на колата. При теб нищо чудно и да има прекъсната верига вътре в таблото.ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Аз моето не съм го свалял, но просто споделих какво установих. Просто да имаш предвид, от къде може също да изскочи проблема.А, за разглобяването - http://fiatboo.co.uk/photogal/guidepics/dashbulb%20.pdfНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
На моето Браво беше счупен червяка.Може и да е от датчика.п.с. Червяка с металното се продава, чисто ново е, купувано от Т&Н КарсЗа Браво 1.6Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар