Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет колеги за сигналните лампи в таблото за габарити

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет колеги за сигналните лампи в таблото за габарити

Вчера спряха да светят и двете сигнални лампи за габаритите и за късите в таблото..............Трудно ли се подменят, ако имате опит моля споделете го.Колата е Мареа 1.8 16VTHANKS IN ADVANCE

ре

Огледай таблото сваля се лесно.Лампичките също се сменят лесно.Един съвет:НЕ ПОДАВАЙ КОНТАКТ ПРЕДИ ДА ЗАКАЧИШ ВСИЧКИ КУПЛУНГЗИ КЪМ ТАБЛОТО.Аз направих тази грешка и ми светна *ер бега*.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Re: Дайте съвет колеги за сигналните лампи в таблото за габа

Richard Burns написа:
      Вчера спряха да светят и двете сигнални лампи за габаритите и за късите в таблото..............Трудно ли се подменят, ако имате опит моля споделете го.Колата е Мареа 1.8 16VTHANKS IN ADVANCE
      Сваля се таблото с уредите. Внимавай обаче с винтчетата. Има 3 отгоре; има 2 като свалиш волана надолу; има и едно скрито - като свалиш триъгълния капак за бушоните.
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Re: ре

gmg_service написа:
        Огледай таблото сваля се лесно.Лампичките също се сменят лесно.Един съвет:НЕ ПОДАВАЙ КОНТАКТ ПРЕДИ ДА ЗАКАЧИШ ВСИЧКИ КУПЛУНЗИ КЪМ ТАБЛОТО.Аз направих тази грешка и ми светна *ер бега*.
        Отиди да ти изчистят грешките в контролера за еърбега. Получила се е грешка от това че не е била закачена лампичката.След изтриване на грешката би трябвало да се оправи.
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Отиди да ти изчистят грешките в контролера за еърбега
          Това и направих.10 лв.
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Благодаря

Много Ви благодаря за помоща и отговорите

Коментар

О чудо, тази вечер включих фаровете и лампата в таблото пак засвети

Коментар

Working...
              X