Колата е Фиат Пунто 95 г. вчера ми се наложи да пътувам до провинцията и какт оси карах ми светна едно нещо което прилича на пръскалка /казаха ми че това била крушката на инжекциона/ посвет ималко и след това изгасна ..... после пак светна и като светно не може да се изфорцира над 5000 оборота..... после пак изгасна и сега не свети ... някой знае ли за какво е тази крушка и какъв и е бил проблема..... а и другото което се сещам сега е капачката на резервоара ми прави вакум ... при всяко зареждане се изпуска един въздох който се е засмукъл... това от какво е и как се оправя... да кажа колата е само на бензин НЯМА газ предварително мерси за вниманието колеги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна ми една крушка на таблото
Collapse
X
-
Това е лампа на инжекциона може би значи, че някоя дюза не работи правилно предполагам запушена от качествените горива в БГ когато зареждаш пак купи си и пробвай някоя добавка за прочистване на инжекциона ,в омв мисля че имаше такава но не знам как се казва .Пробвай с добавка и дано се оправи успех.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Това с вакуума е нормално - има цяла тема. Ако искаш погледни http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...E0%EA%F3%F3%ECBravo(TM) HGT
Коментар
-
zazo написа:на мен тази лампа ми свети когато карам на газ и това ми показва че не ми работи бензиновата помпа.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
terziiski написа:Мерси момчета... аз не съм се стреснал нещо .... ама ме дразни като свети .... дайте съвет за читав сервиз.... а и като не свети сега какъв е смисъла да я карам на диагностика ... то трябва да светне за да ми кажат от какво е ... поне аз така си мисля предполагам няма да ме остави на пътяFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:terziiski написа:Мерси момчета... аз не съм се стреснал нещо .... ама ме дразни като свети .... дайте съвет за читав сервиз.... а и като не свети сега какъв е смисъла да я карам на диагностика ... то трябва да светне за да ми кажат от какво е ... поне аз така си мисля предполагам няма да ме остави на пътяHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар