Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премигване на лампата за маслото...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

white_shark написа:
    muns61 написа:
    Дааа, налягането падало от филтъра Филтрон!Аман от клавиатурни специалисти!
    Ами от 29434282347374км. какво да му кажем на човека още повече,че не споменава да е удрял картера.А за да се строши всмукателя си е било бая удар...все едно да пусна тема,че колата ми дърпа наляво и яде гумите,а да не спомена,че съм прелетял през бордюрите.С риск да обидя колегата,но това е доста нехайно отношение да удариш картера и да го оставиш да тече 3 години......А тия филтри Филтрон,че са от най-големите боклуци няма какво да дискутираме,защото има достатъчно мнения из нета и не само.То затова и цената им е такава и никой от моите приятели работещи в сервизи не ги слагат освен ако собственика не си ги донесе.
    Колега, първо картера не е ударен много, второ не течеше, трето картера е ударен преди 2-3 години!Картера просто беше ударен малко точно където слиза сондата, а капеше съвсем малко от пробката, там където е заварявана за картера! Така че нямаше как да предположа, че това е свързано с удар преди 2-3 години! Все едно колега да да си прелетял през бордюрите преди 2-3 години и сега да питаш защо ти е паднала пломбата на горен десен! Благодарен съм на всички колеги, които се отзовават на запитванията на такива като мен, които не са много в час с механиката!В този форум съм научил много за колата и когато мога и аз помагам!
    Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

white_shark написа:
      muns61 написа:
      Дааа, налягането падало от филтъра Филтрон!Аман от клавиатурни специалисти!
      Ами от 29434282347374км. какво да му кажем на човека още повече,че не споменава да е удрял картера.А за да се строши всмукателя си е било бая удар...все едно да пусна тема,че колата ми дърпа наляво и яде гумите,а да не спомена,че съм прелетял през бордюрите.С риск да обидя колегата,но това е доста нехайно отношение да удариш картера и да го оставиш да тече 3 години......А тия филтри Филтрон,че са от най-големите боклуци няма какво да дискутираме,защото има достатъчно мнения из нета и не само.То затова и цената им е такава и никой от моите приятели работещи в сервизи не ги слагат освен ако собственика не си ги донесе.
      Идеята на полемиката е, че налягането не пада от некачествен филтър! Пада степента на почистване на маслото, или не работи обратен клапан, ама няма връзка с налягането.
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
      X