Здравейте колеги.Типото ми 1.6 и.е на газ..често докато се движа и изключа от скорост гасне.А когато си е в спряло състояние си работи нормално.Ходих на газаджия уж регулирал газтта..ама днеска пак същият проблем.(само си дадох парите на тоя)както и да е...може ли някой да помогне с този проблем.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем.Типо 1.6 и.е Гасне!!!!!
Collapse
X
-
Възможно е в движение струята въздух,която влиза през гофрираната тръбата до фара да обеднява сместа.Пробвай да махнеш тръбата да видиш дали ще изчезне тоя проблем.Ако изчезне или трябва да я завъртиш да не гледа напред по посока на движението или както аз съм направил-сложих си по-дълга тръба,която съм извел в подкалника точно зад мигача.Хем си тегли студен въздух,а не горещия около двгигателя и хем не се нагнетява въздух при движение дори с висока скоростEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
При премахване на тръбата, може да се получи и обратен ефект (въобще да не запали, или ако запали може да почне да се дави от бедна/богата на кислород смес ). При мен проблемът беше в спукана кутия на въздушния филтър. Успяваше да дърпа въздух и при изключване от скорост при 120-130 гаснеше директно.Успех
Коментар
-
Ma®tin написа:При премахване на тръбата, може да се получи и обратен ефект (въобще да не запали, или ако запали може да почне да се дави от бедна/богата на кислород смес ). При мен проблемът беше в спукана кутия на въздушния филтър. Успяваше да дърпа въздух и при изключване от скорост при 120-130 гаснеше директно.УспехEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
На скоростната кутия.В него се навива жилото на километража и отделно излизат 3 кабела за към компютъра,поне при пунтото с този мотор е така.По моргите го водеха комбиниран датчик за скоростомера.Ето тука имам стара тема можеш да видиш снимка за какво става въпрос.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...005&highlight=
Коментар
-
Re: хм..
fuel injekcion написа:Провери въздушния филтър сигурно в движение дърпа много въздухМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар