Здравейте колеги.Станах част от вашето семейство.Купих си пунто 1.8 hgt.Та питането ми е разход,даржене на пътя и дали да му слагам газ.Ще се промени ли много спред вас във вървенето.Колата е и с чип.Добре дошъл.От заглавието ти съдя, че не си прочел правилата на форума.Запознай се с тях и ги спазвай.Поствай темите си в съответните раздели!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане [относно Пунто HGT - струва ли си да му слагам газ?]
Collapse
X
-
Здравей,добре дошъл при нас.Първо да ти е честит малкия звяр,със здраве да си го караш и много безаварийни километри.Като разход е относително,като се кара нормално смесен разход пада на 7.5-8/100км.(бензин) ако се кара мъжката и гори мъжката Държи се доста добре на пътя.И аз имам един въпрос относно чипа,понеже ЕКУ-то на тази кола е японско и чипосването му е малко мисия невъзможна.Сигурен ли си,че е чипосана и кой я е правил.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
-
Мойта е с газ, познавам още 2-ма колеги, които също карат на газ и разликата е, че излиза поне 2 пъти по ефтино да си караш колата, а ако караш над 10 000км годишно, ГИ си го избиваш за по малко от година Това за чипа и на мен ще ми бъде интересно да разясниш, къде е монтиран и има ли разлика или всичко както обикновенно е една голяма рекламаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар