Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане [относно Пунто HGT - струва ли си да му слагам газ?]

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане [относно Пунто HGT - струва ли си да му слагам газ?]

Здравейте колеги.Станах част от вашето семейство.Купих си пунто 1.8 hgt.Та питането ми е разход,даржене на пътя и дали да му слагам газ.Ще се промени ли много спред вас във вървенето.Колата е и с чип.Добре дошъл.От заглавието ти съдя, че не си прочел правилата на форума.Запознай се с тях и ги спазвай.Поствай темите си в съответните раздели!Модераторски екип на fiat-bg.org

Здравей,добре дошъл при нас.Първо да ти е честит малкия звяр,със здраве да си го караш и много безаварийни километри.Като разход е относително,като се кара нормално смесен разход пада на 7.5-8/100км.(бензин) ако се кара мъжката и гори мъжката Държи се доста добре на пътя.И аз имам един въпрос относно чипа,понеже ЕКУ-то на тази кола е японско и чипосването му е малко мисия невъзможна.Сигурен ли си,че е чипосана и кой я е правил.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Мойта е с газ, познавам още 2-ма колеги, които също карат на газ и разликата е, че излиза поне 2 пъти по ефтино да си караш колата, а ако караш над 10 000км годишно, ГИ си го избиваш за по малко от година Това за чипа и на мен ще ми бъде интересно да разясниш, къде е монтиран и има ли разлика или всичко както обикновенно е една голяма реклама
      punto HGT

Коментар

Карам Гранде Пунто и от един месец съм с газов инжекцион. като возия никаква разлика, разхода на газ е около 1,5л/100 повече, което на практика при цената на газта е нищо. Изобщо единственото, за което се ядосвам е, че не го направих по- рано.
        Усмихни се на живота

Коментар

Аз лично се съмнявам да има чип колегата. Ако електрониката е Хитачи, а би трябвало да е такава, никой досега не е успял да сложи чип.Иначе двигателят е пушка!

Коментар

Нищо не пречи да е с Piggyback устройство. Иначе "нормален" чип няма как да има. За газта си е лично решение, аз съм против газификациите
            Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
            Punto GT 1.4 Turbo '99
            Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Working...
            X