Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава 1.4 Светлините премигват

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава 1.4 Светлините премигват

здравейте колеги , изчетох всички теми по случая но отг. не намерих , та да споделя проблема ми .... Преди известно време смених генератор (динамо) но сложих 2-ра ръка от морга, замерихме го всичко точно , но забелязвам премигване на всичко светещо в колата (табло , фарове , полофон. и т.н) клемите на акумулатора не са затегнати добре чат пат даже слизах да ги мърдам че губех тоци уж ги стегнат горе доло... пак премигва, та колебая се дали това динамо нее прецакано и то.Моля за съвети,благодаря предварително.

динамото е според мен провери с мултицет как зарежда щом премигват може да презарежда
    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Регулатора на алтернатора е.Приеми съвета на колегата от горният пост.
      LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
      LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
      LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
      FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
      FIAT STILO 1.6 16V 2002г.

Коментар

благодаря колеги отивам да видя какво що е , а ако презарежда какво е лечението ?

Коментар

Egasi написа:
          благодаря колеги отивам да видя какво що е , а ако презарежда какво е лечението ?
          най-добре го занеси някъде да ти го оправат няма да ти излезне повече от 50лв
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
            динамото е според мен провери с мултицет как зарежда щом премигват може да презарежда
            По-добре с осцилоскоп.

Коментар

Working...
            X