Добър ден ! Имам проблем с едно пунто 1.1 55 к.с. 1999г. Бензин .На скоро си патувах към вилата по магистралата всичко 6 дъжеше си се както трябва при влизане в селото ми огасна и неискаше да запали едно приятелче ми каза да сваля клемите и да изчакам малко за да може компютъра да изчисти грешките направих го и запали.После на връщане към София ми направи същия проблем пак по същия начин свалих клемите изчаках малко ,но не запали проиграх същия номер няколко пъти и с мъки запали едвам едвам работеше като дадох гас се изфорсира един път и пак огасна и накрая с триста мъки се прибрах после си го карам и до сега градско не ми дава никакви проблеми не знам защо ги праи тия номера.Въпроса ми е от къде може да идва проблема някои ми казват ,че може да е компютъра друхги че може да не качва гориво други че може да е горивен филтър (не съм го сменял отдавна) .Ясно е ,че трябва да мина през сервиз ,но исках да се консултирам по въпроса .Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен .Другият ми проблем е следния:Пунтото ми принципно нямаше стрелка за температурата и оборотомер имаше само километраж голям часовник на мястото на оборотомера и стрелка за бензина нищо повече .Сега наскоро си взех табло с оборотомер и със стрелка за температурата въпроса ми е взможно ли е да се свържат тези двете неща?Знам ,че има теми във форума по този въпрос ,но четох четох и почти нищо не разбрах само че съм с термореле а ми трябва термодатчик за да почне да ми отчита тепературата а относно оборотомера незнам .Благодаря предварително .Моля да ме извините ... въпросите може да са малко глупави ,но не разбирам много много ,но нали все пак всеки се учи Благодаря отново ако има нещо не ясно ще дообеснявам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с едно пунто.
Collapse
Реклама
Collapse