ЗдравейтеОт една седмица съм собственик на Punto 1.2i 75 с метанова уредба, но задницата ми е леко клекнала.Та дали някой се е оправял с такъв проблем /подложки ли е слагал, усилени пружини или нещо друго/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повдигане задницата на Punto 1
Collapse
X
-
Относно метановата уредба доста мислих дали да се хвърлям, но го измислих И аз като тебе тогава неможах да намера никой познат да кара Пунто на метан, за да събера малко инфо.Ако с нещо мога да помогна ще се радвамУредбата е БРЦ с две бутилки от по 24кгИзлезе ми 1350лвНо съм много недоволен от монтажа / но за това друг път ще говоря /За разход още е рано да ти кажа, защото ми казаха след две три пълнения да отида за допълнителна настройкаА ако някой има опит с вдигането на задницата на Пунтото, нека сподели да не бъдем егоисти
Коментар
-
Използвам темата, защото при мен е на лице същия проблем, но става въпрос за Брава. Гледам, че на всички останали Брави са им по - надигнати задниците, само моята стои сравнително по - ниско Единия заден амортисьор е протекъл. Въпросът ми е от какво зависи повече - амортисьори, пружини или нещо др.? Какво да направя, за да й надигна задницата?А ето и снимкаM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Използвам темата, защото при мен е на лице същия проблем, но става въпрос за Брава. Гледам, че на всички останали Брави са им по - надигнати задниците, само моята стои сравнително по - ниско Единия заден амортисьор е протекъл. Въпросът ми е от какво зависи повече - амортисьори, пружини или нещо др.? Какво да направя, за да й надигна задницата?А ето и снимкаВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
По принцип няма проблем да се повдигне която и да е кола с 5-6 та дори и 10 см. Това е сравнително проста работа за добрите майстори. Но ако мислиш да го правиш самичък със съвети от форума, мисля че резултата няма да е добър .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kkp написа:И защо така подценяваш форума? Мислиш, че съвета за смяната на изпусналите амортесьори не е правилен?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар