ЗдравейтеОт една седмица съм собственик на Punto 1.2i 75 с метанова уредба, но задницата ми е леко клекнала.Та дали някой се е оправял с такъв проблем /подложки ли е слагал, усилени пружини или нещо друго/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повдигане задницата на Punto 1
Collapse
X
-
Относно метановата уредба доста мислих дали да се хвърлям, но го измислихИ аз като тебе тогава неможах да намера никой познат да кара Пунто на метан, за да събера малко инфо.Ако с нещо мога да помогна ще се радвамУредбата е БРЦ с две бутилки от по 24кгИзлезе ми 1350лвНо съм много недоволен от монтажа / но за това друг път ще говоря
/За разход още е рано да ти кажа, защото ми казаха след две три пълнения да отида за допълнителна настройкаА ако някой има опит с вдигането на задницата на Пунтото, нека сподели да не бъдем егоисти
Коментар
-
Използвам темата, защото при мен е на лице същия проблем, но става въпрос за Брава. Гледам, че на всички останали Брави са им по - надигнати задниците, само моята стои сравнително по - нискоЕдиния заден амортисьор е протекъл. Въпросът ми е от какво зависи повече - амортисьори, пружини или нещо др.? Какво да направя, за да й надигна задницата?А ето и снимка
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Използвам темата, защото при мен е на лице същия проблем, но става въпрос за Брава. Гледам, че на всички останали Брави са им по - надигнати задниците, само моята стои сравнително по - нискоЕдиния заден амортисьор е протекъл. Въпросът ми е от какво зависи повече - амортисьори, пружини или нещо др.? Какво да направя, за да й надигна задницата?А ето и снимка
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
По принцип няма проблем да се повдигне която и да е кола с 5-6 та дори и 10 см. Това е сравнително проста работа за добрите майстори. Но ако мислиш да го правиш самичък със съвети от форума, мисля че резултата няма да е добър.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kkp написа:И защо така подценяваш форума? Мислиш, че съвета за смяната на изпусналите амортесьори не е правилен?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар