здравейте, искам да ви попитам къде се намира въздушния филтер на купето на fiat punto 99 г. 1.7 TD . четох няколко теми във форума и не мога да го намеря на местата които са описали колегите(под чистачката или във жабката под капачето с двете винчета където ми се намира само сервизната книжка). имам някакви съмнения че изобщо не е сложен такъв филтер от предишния собственик защото като не пускам парното 1 седмица и след това като го пусна и то вкарва в купето всякакви боклуци като прах,шумки и тн може ли някой да помогне по възпроса? поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко помощ за въздушен филтер на купето
Collapse
X
-
Re: малко помощ за въздушен филтер на купето
sensas написа:здравейте, искам да ви попитам къде се намира въздушния филтер на купето на fiat punto 99 г. 1.7 TD . четох няколко теми във форума и не мога да го намеря на местата които са описали колегите(под чистачката или във жабката под капачето с двете винчета където ми се намира само сервизната книжка). имам някакви съмнения че изобщо не е сложен такъв филтер от предишния собственик защото като не пускам парното 1 седмица и след това като го пусна и то вкарва в купето всякакви боклуци като прах,шумки и тн може ли някой да помогне по възпроса? поздрави!Fiat palio 1.7td
Коментар
-
sa6obravoto написа:Колега я уточни кое Пунто имаш 1.7 тд което се произвежда до 1997 или МК2 което е пусната в производство 1999 но няма двигател 1.7ТД. Поради тази причина редактирах първото ми мнение.Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар