Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко помощ за въздушен филтер на купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко помощ за въздушен филтер на купето

здравейте, искам да ви попитам къде се намира въздушния филтер на купето на fiat punto 99 г. 1.7 TD . четох няколко теми във форума и не мога да го намеря на местата които са описали колегите(под чистачката или във жабката под капачето с двете винчета където ми се намира само сервизната книжка). имам някакви съмнения че изобщо не е сложен такъв филтер от предишния собственик защото като не пускам парното 1 седмица и след това като го пусна и то вкарва в купето всякакви боклуци като прах,шумки и тн може ли някой да помогне по възпроса? поздрави!

Май сам си си отговорил на въпроса дали е сложен изобщо. А филтъра трябва да се намира под кората на чистачките.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Re: малко помощ за въздушен филтер на купето

sensas написа:
      здравейте, искам да ви попитам къде се намира въздушния филтер на купето на fiat punto 99 г. 1.7 TD . четох няколко теми във форума и не мога да го намеря на местата които са описали колегите(под чистачката или във жабката под капачето с двете винчета където ми се намира само сервизната книжка). имам някакви съмнения че изобщо не е сложен такъв филтер от предишния собственик защото като не пускам парното 1 седмица и след това като го пусна и то вкарва в купето всякакви боклуци като прах,шумки и тн може ли някой да помогне по възпроса? поздрави!
      Намира се под пластмасовия корпус на чистачките,в средата между двете рамена.Може да нямаш сложен, на мойта бричка и аз също го дирех 2 часа,и се оказа че фабрично не е предвиден да има
      Fiat palio 1.7td

Коментар

Виж, какво казва AutoData по твоя въпрос.
        Прикачени файлове
        LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
        LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
        LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
        FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
        FIAT STILO 1.6 16V 2002г.

Коментар

Колегата ме е изпреварил една минутка.

Коментар

Колега я уточни кое Пунто имаш 1.7 тд което се произвежда до 1997 или МК2 което е пусната в производство 1999 но няма двигател 1.7ТД. Поради тази причина редактирах първото ми мнение.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Мисля, че има предвид това. Но нека и колегата да потвърди.
              Прикачени файлове

Коментар

sa6obravoto написа:
                Колега я уточни кое Пунто имаш 1.7 тд което се произвежда до 1997 или МК2 което е пусната в производство 1999 но няма двигател 1.7ТД. Поради тази причина редактирах първото ми мнение.
                Колега, човека горе ясно го казва, пунто 1,7тд доколкото гледам в каталога на MANN-филтър, значи ги има до 99г произведени.И както се вижда, в каталога са дадени три изпълнения на този мотор, изпълненията са в мощноста най-вече.И при трите модификаций филтъра е един , каталожния номер е CU3138 ,дори и при 4-тия мотор без турбо, филтъра е същия.
                Fiat palio 1.7td

Коментар

Дам явно в каталога в който съм гледал е въведена грешна информация за годините през които е произвеждано, за което се извинявам на колегата!
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                  X