Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на диференциал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivancho написа:
    колега тия 8 хиляди ги правиш сигурно на газ, щото на бензин ще изключи на 7 хиляди, освен ако не си пипал нещо по електрониката.. а иначе по върпоса ти, сложи си диференциал от 1.6 дето е 90 коня, и тогава на 3та със 8000 ще си с 149 км/ч, на втора 100 км/ч
    Колега тук темата не е за оборотите но да има промяна по електрониката колата никога не е имала газ ето един клип но е доста стар и с ниско качество http://vbox7.com/play:16daf9c5
    "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

намери си диференциал от кутия дето е била оригинално на мотора 90 коня и ще стане това което искаш

Коментар

ivancho написа:
        не е така - http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html 1.6 16 в е металния колектор, 80 16 в - е версията 90 коня, 100 16 в - пластмасовия колектор
        1.6 16В е металния, както казваш. Той може да бъде 103 и 90 к.с.80 16В - това е двигател 1.2, който се монтира на мястото на 1.4 след 1998-ма година и ако не ме лъже паметта, е с мощност 82 к.с.

Коментар

ivancho написа:
          намери си диференциал от кутия дето е била оригинално на мотора 90 коня и ще стане това което искаш
          Това не е вярно. При 1,6 диференциала е еднакъв за трите "различни" двигателя - 90к.с., 103к.с.(метален колектор) и 103к.с.(пластмасов колектор).
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Диф ще ми трябва или от 1.2 16 или от браво 5-тетак но не знам дали е много трудоемка тази процедура затова пуснах темата да видя дали някои го е правил
            "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

така е колеги, несъм видял, че е 1.2 мотора, обаче има друго, колега виж зъбите - на 1.2 и на петака, на твоя вал в кутията зъбите са различен брой

Коментар

Аз си мисля и друго - не мисля че каретата ще са еднакви , а и самия диференциал като габарити надали ще пасне в кутията.
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                X