Колеги, май настъпи краят на автомобила. Месец след последния ремонт, замина и съединителят. С труда ми поискаха 350-400лв. Мисля, че не трябва да го мисля и да се разделя с количката, въпросът е като всичко останало си работи по колата, колко максимално мога да взема за нея (части и накрая скрап). Бих искал да чуя мнения, да споделите кой, какво е сторил в подобно положение. Надявах се Фиатчето да изкара поне и тази зима, но уви...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май това беше краят! Мнения...
Collapse
X
-
Ако е с добър външен вид, и всичко останало работи, както казваш, не виждам защо един съединител трябва да те спира? Предишният ремонт какъв беше? На части ще изкараш някой лев отгоре може би, ама занимавката е огромна. Ще ти трябва двор, доста работа, черни ръце, безбройни разхождания до куриери и обратно, по някога за не повече от 10 лева. Доста части ще ти останат, заемайки ти и малкото място в мазето. Процеса като цяло ще е доста бавен, виж раздела "продава части" колко бравота има.Затова,.. Сега знам че не е лесно, и всеки има финансови затруднения понякога, ама най-добре го смени тъпия съдинител, и след това продавай я, а може и да решиш да си я караш,...
Коментар
-
nsn написа:колега ако си финансово затруднен се въоръжаваш с много нерви и мално инструменти и започваш сам ремонта може да минеш само с един феродов дисквече ако ти е писнало да се троши само и имаш пари за друга кола ти си решаваш дали да правиш тази или да се ядосваш с другаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар