Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще купувам Fiat...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="Атеист"]. Не ми е първата,втора ръка,но си имам жокер-избирач по визия и външно състояние(жена,но никога не греши в този тип преценка,вижда въшка на подглавника на задната седалка-без да отваря вратата ).Докато аз се мутолявя около мотор и окачване,друг ще гледа цвят и купе...Колега!- тука си много прав за жокера за визията по -добро и най-вече набито око от жената няма :D , то сие дарба на тях, аз когато взимах моята, е бях взел смен да избираме и оглеждаме.И ако не беше тя, на дали щях да си купя, поради простата причина че аз съм от перфектионистите,.Когато взимах моята от автокъщата, до последно бях напрегнат от техническото състояние на колата, но когато я закарах при мой братовчед да сменя ремъци и ролки, чак тогава разбрах истинското състояние на колата, и то бе че всичко по нея е с оргиналните части.Късмета, и да се спра точно на тази кола , донякъде го дължа на жената,защото именно тя настоя да взимаме тази,на фона на големия избор на коли в многобройните автокъщи на горубляне.
    Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
    X