Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на съеднител на браво 1.6 в домашни условия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

рибета са и по- добре си купи накрайник

Коментар

става лесно аз съм го правил процедурата е около 2ч. и ти трябва канал
      STILO JTD

Коментар

рибе кой номер обаче ?

Коментар

8 може би. Но както ти казаха по-горе с точния торкс се отвива без проблем.

Коментар

остана да се качи кутията.. общо взето е голяма куряга и за друг път предпочитам да дам на някой 80-100 лева да свърши работата

Коментар

ivancho написа:
              остана да се качи кутията.. общо взето е голяма куряга и за друг път предпочитам да дам на някой 80-100 лева да свърши работата
              Ти още нищо не си видял Ако досега ти се струва трудно, то качи обратно кутията и после ще говорим.Имам един емблематичен случай, в който качвах кутия час и половина. Все пак, ако сте повечко хора ще стане много по-лесно
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

кутията вече е горе стегната, вече остана само "периферията" да върна по местата и е готова работата, болтовете на притискателния диск излязоха рибе номер 9, поне при мен

Коментар

някой ще каже ли каква е нормалната височина на педала на съеднителя ? малко по-висок от спирачния педал или наравно с него ?

Коментар

ivancho написа:
                    някой ще каже ли каква е нормалната височина на педала на съеднителя ? малко по-висок от спирачния педал или наравно с него ?
                    Една идея по висок. А колко е ИДЕЯТА тва е друга бира

Коментар

ivancho написа:
                      Ако превключва нормално като е на ниво със спирачката е ОК, иначе ако е по-висок е малко дискомфортно всеки път да си дърпаш крака по-назад за да натиснеш педала, а и отделя много високо като е над спирачката.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

педала на съединителя и на спирачката трябва да са на едно положение тоест равни височини
                        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                        X