някой да го е правил ? някакви насоки, доколкото разбрах трябва да развия една шпилка която е отдолната страна, и да разкача механизма за превключване на скоростите - това като особености при смяната, нещо друго ? без канал ще стане ли, понеже нямам, кутията как застава на мотора, смисъл такъв при качването, когато влезе оста в шлиците, кутията няма как да изпадне ли се придържа докато не се прихване поне на едно място
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на съеднител на браво 1.6 в домашни условия
Collapse
X
-
Трябва да разкачиш и двигателя, и кутията. Защото седят на общ тампон Без канал.. според мен 97% мисия невъзможна (имах същата дилема като теб)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
ivancho написа:кофти работа ще е наистина, този средния тампон държи и двигателя и скорстната, видях го и него, трябва да подпирам двигателя под картера с нещоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Иска се просто време и малко да влагаш мислене, не да бързаш и да нервничиш. Аз си го смених сам, но с канал. Скоро направихме една корса без канал, ама да ти кажа се поизмъчихме, пък и кутията и е доста по-лека. Без канал, просто много зор ще видиш докато качиш кутията.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
а това спускане и дигане на мотора какво го налага ? подготвил съм пънове по 30 см, мисля че е достатъчно, втори ако трябва трети и четвърти човек ще викна да я качим кутията, когато развия всички болтове от кутията, примерно ще оставя последния който е най горе да го доразвия на ръка, издърпваме я назад и пада, нали така
Коментар
-
ivancho написа:някой дали може да качи снимка на мотор със свалена кутия и съеднител ? тези дни запретвам ръкавитеBravo 1.6 / 16
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...059&highlight= Примерно - за насока някакваBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар