Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 95та към кожен сълон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 95та към кожен сълон

Така предложиха ми 1 кожено салонче от бмв 320 или 325 купе на много тънка оферта та въпроса ми е има ли хора който са извършили тази интервенция така казано и колко много ядове ще бера ? :D

ако е само за предните седалки може и да стане номера, но трябва нов захващане да се прави, за отзад... лично аз не виждам как ще стане, на бмв седалките ми се виждат по-големи от тези на точката.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

За предните не мисля че е голяма философия най много да се наложи да се правят нови дупки. А за задните и аз не мисля че ще станат.
      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

задните и аз ги замислях че май ще трябва да ги ползвам за донор тези от бмвто за оригиналните за претапициране а предните в най-лошия случей с ракетата и нови релси а някой случайно да притежава даденото 320-325 купе или негов позат ако може да ми каже размер на задните седалки

Коментар

Working...
        X