Извинявам се че се намесвам в споровете братле , ама да питам ,преглеждал ли си скоро изпускателната сестема ,сиреч ауспуха.Скъсан тампон по тръбите,изкривена на някой бордюр тръба или гърне ?А в "по-добрия" вариант в комбинация със повреден тампон на мотора може да те накара да направиш "основен "ремонт без време! Помисли първо преди да направиш каквото и да е !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
странно чукане
Collapse
X
-
mastifo написа:Извинявам се че се намесвам в споровете братле , ама да питам ,преглеждал ли си скоро изпускателната сестема ,сиреч ауспуха.Скъсан тампон по тръбите,изкривена на някой бордюр тръба или гърне ?А в "по-добрия" вариант в комбинация със повреден тампон на мотора може да те накара да направиш "основен "ремонт без време! Помисли първо преди да направиш каквото и да е !!!
Коментар
-
Защото докато достигне оптимална температура на работа мотор почти винаги работи по-нестабилно до достигането и.Пък има и друго ,че метала както знаеш се разширява при загряване ,та след като се затопли и се разшири и достигне оптималнен температурен режим на работа и двигателя се успокои луфтовете изчезват.Според мен първо потърси елементарните неща преди да си започнал с разглобяването. P.S. Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене) Стар български обичай !
Коментар
-
Колега с 1.8 хгт съм съшият проблем не е каре външно не са скорости не е саединител нз от какво е.При мене е добре защото като влеза в дупка се оправя след време пак се появява.При мене също стана при смяна на консумативи.Това тракане и мене ще побарка.Неприятното е,че давам 1 камара пари за да го оправят всеки път правят различно и накрая ще я оставя пък да се чупи тъкмо ще се останови проблема.При мене траканете е от дясно
Коментар
-
http://www.similarsites.com/goto/metal.optinet.bg ето ти саит за части регистрирай се за да виждаш цените.
Коментар
-
tedo0o0 написа:Колеги колата е брава 1.4 12в и имаше същия проблем... колата вече е с нова СК и проблема го няма... при мен се чуваше на всички скорости при нормално подаване на газ а при по силно натискане на педала на газта изчезваше или заглъхваше тракането... на свободна нямаше тракане
Коментар
-
min_opela написа:Колега с 1.8 хгт съм съшият проблем не е каре външно не са скорости не е саединител нз от какво е.При мене е добре защото като влеза в дупка се оправя след време пак се появява.При мене също стана при смяна на консумативи.Това тракане и мене ще побарка.Неприятното е,че давам 1 камара пари за да го оправят всеки път правят различно и накрая ще я оставя пък да се чупи тъкмо ще се останови проблема.При мене траканете е от дясно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар