Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Матова боя/смяна на талони и др.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Матова боя/смяна на талони и др.

Така интересува ме първо кви цени вървят матовите бои (живея в софия ако има някакво значение).Другото е така в момента колата ми е червен металик в 2та талона си пише само Червенобаче ако го направя матов червен цвят ще трябва ли да сменям талони???и ако се сещате кажете и други подробности ^^Благодаря!!!

Ами първо кажи "здравей" във форума. Щом пише само червен значи няма проблем дали е гланц или мат
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хехе, да здравейте първо отнесох се да го кажа понеже от доста време разглеждам форума а скоро се регистрирах.И благодаря за отговора, сега само ако някой може да каже някакви ориентировачни цени ще е супер ^^

Коментар

матовите цветове не ги ли правят и с фолио?
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Матирането се постига с лака, не с 6оята.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

колега, ако нямаш нарушение на целостта на боята, ръжди, дълбоки драскотини или опадал лак можеш и да минеш по-тънко. само да надлакираш с матлак. ако запазваш цвета естествено.
            Мареа 1999 1.8i HLX

Коментар

kokomicin написа:
              колега, ако нямаш нарушение на целостта на боята, ръжди, дълбоки драскотини или опадал лак можеш и да минеш по-тънко. само да надлакираш с матлак. ако запазваш цвета естествено.
              Ми лошото е че отпред е достра одраскана от камъчета като че ли та явно ще трябва да се пребоядисва.Не съм много на ти с боите и лаковете, така че ако може някой по разбирач да каже как става процедурата.Благодаря ^^

Коментар

Working...
              X