Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питанка за 2-ра употреба ламбда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питанка за 2-ра употреба ламбда

вчера обикаляхме из моргите за задно гърне за Ланчиата на брат ми.......ще се учудите колко запазени гърнета има по моргите , сега по интересното е че видях доста добре изглеждащи ламбда сонди........знам че не е добра идея, ама все пак ако реша да се пробвам, мога ли да замеря нещо за да знам че все пак няма да си хвурла 20-те лева на вятъра.мерси предварително.п.с.с ново всеки знае
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

можеше май (на теория тя пуска едни миливолтове над 300 градуса по целзий) - ей тук пише колко - ако не разбираш английски по-нататък може да помогна като се включа и с превод на другите подробности - за сега виж картинката (обаче това е за Браво/а):
    Прикачени файлове
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ето още матриал: Да знайш, ако е карана с оловен бензин колата - много вероятно да е прецакана сондата и ако не измислиш как да я тестваш не вземай!
      Прикачени файлове
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Това с нагряването е доста неточно и относително...а и по-трудно изпълнимоДа се сложи на кола и да се пробва с измерване с тестер,осцилоскоп или качествен мултимер-това е класиката,но едва ли някой автоджамбазин ще се съгласи на това...Най-лесния и най-грубо занаятчийски начин-ако сондата,като се развие изглежда като добре работила свещ-светло керемидено червен цвят без опушвания-има живот в нея...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Ех аз за какво пусках тема за цветомузиката с ламбда сонда
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

значи да я огледам и после изстрел в тъмното, голямото бинго, 6-ца от тотото
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

докато не я пробваш няма да разбереш дали работи,аз си взех онзи ден една двуцевка за типо с ламбдата и меката връзка за 30лв и сега ще я сменям (ламбдата) да видя какво ще стане

Коментар

Working...
              X