Интересно, гледах твоето браво е 1200 кила, 90 коня. Стило 1.2 е 1100 кила, 80 коня.Според мен и в двата случая, ако го натовариш с 200 кила отгоре (демек 2ма като мен) ще вдигне разхода с поне половин литър, с 4ма ще е един литър.4ма и ремърке с кон - 10 литра отгоре.. :D да не се отплесваме много За мен в момента оптималния вариант е 1.4 16в 95 коня, щото с газта ще стане 80, и пак ще си върви. А и данъци, и тн са му в рамките на нормалното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo мнения съвети?
Collapse
X
-
Е как може така бе модератори, администратори и всякви оратори. Моята тема за 10 мин беше преместена някъде си където никой не чете, а тая тук стои?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=92042
Коментар
-
Мерси за мненията и съветите колеги. Обмислям да взема 1.6 бензин наистина данъка е малко солен но пък не би трябвало да има проблеми с повече пасажери и климатик. И сега отново преобладават положителни поне за мен мнения за колата. Аз не съм състезател затова и браво-то го карам толкова време без значителни ремонти. Значи е решено ще е стило като се надявам ако успея да намеря някое базово 2005-г. Ако е и с 2 врати веднага го взимам :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар