Здравейте колеги. Мисля скоро време да премина от Bravo на Stilo. Разполагам с около 4к лева и гледам, че 2002, 2003 вървят около тези пари. И ще съм благодарен ако може колеги който карат Stilo да споделят дали са доволни от колата. Намерих няколко теми в форума подобни, но са доста стари и се надявам на по актуални мнения. Няма как да ми кажете вземи си бензин или дизел или здрави са или не защото когато се копува кола Second hand 99% е късмет на каква кола ще попаднеш. Така че се надявам да споделите по-скоро малко опит. От колко време ги карате кой модел точно, доволни ли сте и т.н. Мерси!Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo мнения съвети?
Collapse
X
-
Има смисъл, че карам браво но не е лично. Сега си взимаме кола с приятелката и така или иначе ще дам пари за кола не ми се иска да е отново браво. Доволен съм от JTD-то но ни се иска да е нещо по-различно. Stilo от една страна си е като Bravo но малко по-добре. Та все пак очаквам мнения :PFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
VooDoo написа:За мен това е безсмислен upgrade. Аз лично не бих сменил "Bravo" за "Stilo". Не казвам , че "Bravo"-то е по-добра кола, но тази смяна има смисъл само, ако двете врати са ти вече в малко.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Тази седмица щях да взема едно 4 врато Стило, 2005 година, купувано в България, служебно.Понеже е служебно е доста голо от към екстри, но все пак какво ти трябва по-различно от климатик, който работеше.Колата както казах е регистрирана, с 1.4 двигател (малък данък) и най-важното - за 7 години експлоатация нямаше нито една записана грешка в контролера на двигателя и/или АБС системата В цената си имаше всичко платено (ГО+каско) до май - юни другата година и най-важното - 3900лв като цена.п.п. Не го взех само защото вчера май си харесах друг автомобил. Ако всичко мине нормално утре може и да се похваля. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Дано се похвалиш с нов автомобил. Доколкото четох масово мненията са че стило са добри коли. Доколкото разбрах JTD двигателя е същия като при сегашното браво като някой модели разликата е че турбината е с променлива геометрия. Притеснява ме мнението на колегата Tomsan който има стило JTD. Иначе нямам против Alfa но просто не е моята кола.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
infirm написа:Иначе нямам против Alfa но просто не е моята кола.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:infirm написа:Иначе нямам против Alfa но просто не е моята кола.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ето малко и от мене. Карам Стило вече година и няколко месеца ,като ремонти съм правил нормалните за една стара кола неща. Демпферна шайба ,шайба алтернатор ,предни биалетки и термостат. Колата като поведение на пътя според моите изисквания и начин на каране е перфектна. Има хубави спирачки ,мотора е супер пъргав и икономичен. Като цени на поддръжка не е скъпа зависи от къде пазаруваш и естествено най-вече как караш ,защото може и за месец да я докараш до основен ремонт ако караш като луд из дупките. Дизайна на колата за мен е уникален и е много красива ,вътрешното пространство е уредено много добре ,особено забележи колко пространство има за задните пасажери ,багажника няма с какво да впечатли не е от най-големите ,но пък е достатъчен за нормален багаж. Като екстри е пълна с базови такива ,а ако случиш на екземпляр с добавени допълнително ще ти е още по-добре. И да обобщя ,като всяка кола и тази си има детските болести и сърбежи ,кола от тоя клас се избира с късмет.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
infirm написа:Доколкото четох масово мненията са че стило са добри коли...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ако ще взимаш Стило, вземи си след 2004та. Няма да съжаляваш.2002-ра имат доста детски болести, ако решиш да си ги оправиш, и да караш - вземи си.Едни от основните - не че няма да го намериш във форума, все скъпи:- тресене на купето при дизелите, от тампон на двг;- сензор на пасажерската седалка - не съм чувал за проблеми след 2004та, но не съм сигурен;- носачи без сменяем шарнир - като при браво. След 2004та са със сменяем..- трудно сменяеми крушки на фаровете - само при големите двигателиАз бих ти препоръчал малък мотор, заради горните, бензин, на газ. Дизела като цени се качи бая, видях че и като качество се влоши.Разликите с бравото са големи - по-добра возия, по-стабилно, по-удобно седиш вътре, несравнимо повече екстри..Но частите са по-скъпи и си се чупи пак толкова.ПП. Ако це я товариш, не ме слушай, вземи си дизел - комби, но пак след 2004та.С малкия мотор, като я натовариш и на газ, с климатик, ще трябва да дърпа и цистерна с газ и бензин.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар