Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промени ли си някой мнението за газта и бензина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Промени ли си някой мнението за газта и бензина?

Попрочетох я тази тема и мисля,че някои мнения са се променили вече :D http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=146
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Дамянов, разбрах че ти си имаш газова уредба и ти е излязла около 500 лева.Както виждам двигателя ти е многоточкова инжекция.Предполагам че не ти е газов инжекцион АГУто.Какво сложиха и дали си доволен? А най-вече КЪДЕ?
    Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Проблеми не съм имал до сега,а това са си близо 30К.Ами на мен на едно място ми сложиха АГУ-то(направих им услуга,а те ми намалиха 100лв. ),а на друго(след около месец) ми сложиха и емулатора на дюзите!Това стана в Горубляне в едно сервизче-като ми видяха газовата без емулатор и викат "тия дето са ти я сложили шо не са ти сложили и емулатор?".Аз от къде да знам,не разбирах тогава абсюлютно нищо(не че сега много знам де :D ).Сложиха ми емулатора и ми казаха да отида да си изчиста грешките ако има такива.Питах ги добре ли ми е сложена АГУ-то-казаха,че е идеално,дори е било добре,че не ми прекъсват бенз. помпа и когато съм на газ тя си върти бензина,така нямало да ми се скапе.Иначе там също монтират АГУ-та и ми се струват познавачи.Мястото е зад ресторант "Асос" в Горубляне.
      SKODA 105L '78
      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
      FIAT 126p '89
      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

[.Сложиха ми емулатора и ми казаха да отида да си изчиста грешките ако има такива.Питах ги добре ли ми е сложена АГУ-то-казаха,че е идеално,дори е било добре,че не ми прекъсват бенз. помпа и когато съм на газ тя си върти бензина,така нямало да ми се скапе.Иначе там също монтират АГУ-та и ми се струват познавачи.Мястото е зад ресторант "Асос" в Горубляне.[/quote]Познавам ги тези момчета.Наистина разбират много.

Коментар

A къде точно е този ресторант Асос в Горубляне, от къде се влиза в Горубляне за него?
          Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

По Самоковско шосе в посока Панчарево.Точно където е отбивката за ОМV влизаш между колите за продажба,минаваш покраи една автомивка където най-често мият двигатели на колите и е точно зад нея.Дават и 1 г. гаранция за електрониките които ти слагат.
            SKODA 105L '78
            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
            FIAT 126p '89
            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
            X