Колеги въпросът ми е следният.При монтиране на картер на фиат браво жтд,който е без гарнитура,а се слага силикон.Каква е процедурата със силикона ? Намазва се картера и се изчаква да стегне напълно силикона или веднага се монтира,като се намаже?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно монтаж на картер.
Collapse
X
-
Мажеш, чакаш 2 мин. и слагаш. То зависи и от силикона де. Чети за колко минути стяга. Идеята е да стегне след като си сложил картера и завил болтовете.Съвет - не пести при избора на силикон точно за картера. Вземай нещо доказано и хубаво.Успех.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
-
Synthy написа:BISON или Victor Reinz са много хубави надписии не търси силикон ами течна гарнитура че ако случиш на някой заспал магазинер като нищо ще ти набута нещо без да се усети.Обезмаслете хубаво, почистете остатъците от старата гарнитура с макетно ножче и не мажете като за световно просто линиика около 1.5мм но да има на всякъде и не забравяите ушите. Внимавайте да не угънете смукателя и да измиете хубаво картера с разтворител. Проверете пробката и и сменете тевтунга. ТОВА Е ПРОСТО КАТО ДЕТСКА ИГРА
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Synthy написа:BISON или Victor Reinz са много хубави надписии не търси силикон ами течна гарнитура че ако случиш на някой заспал магазинер като нищо ще ти набута нещо без да се усети.Обезмаслете хубаво, почистете остатъците от старата гарнитура с макетно ножче и не мажете като за световно просто линиика около 1.5мм но да има на всякъде и не забравяите ушите. Внимавайте да не угънете смукателя и да измиете хубаво картера с разтворител. Проверете пробката и и сменете тевтунга. ТОВА Е ПРОСТО КАТО ДЕТСКА ИГРА
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:Добре де БО ти наил ме разбра че говоря за ДИВТУНГАпросто ми се оплитат пръститеСъжалявам за офтопика, който направих все пак.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Силиконът който купих се казва ReinzosilМъка.... един от болтовете неможе да се затегне превърта и тече от там масло.Свалих на ново картера и видях,че при счупването на предния картер горе е изкривено коритото,където влиза един от болтовете и си е бая дупка.Няма как да сложа по-широк болт.Идеите които ми идват са или сваляне на двигателя и заваряване на гайка или от доло директно да се завари цялата дупка да се напълти с материял и след това да се направи нова резба.Дайте акъл,че аз съм доста бос и ми миришат краката $$$ Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
-
Ами ако е чак толкова, зле разпробийте и навийте по-голяма резба.Примерно ако резбата е 6мм, разпробий с 6,5 или 7 и навий резба 7 или 8мм.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар