Колеги въпросът ми е следният.При монтиране на картер на фиат браво жтд,който е без гарнитура,а се слага силикон.Каква е процедурата със силикона ? Намазва се картера и се изчаква да стегне напълно силикона или веднага се монтира,като се намаже?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно монтаж на картер.
Collapse
X
-
Мажеш, чакаш 2 мин. и слагаш. То зависи и от силикона де. Чети за колко минути стяга. Идеята е да стегне след като си сложил картера и завил болтовете.Съвет - не пести при избора на силикон точно за картера. Вземай нещо доказано и хубаво.Успех.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
-
Synthy написа:BISON или Victor Reinz са много хубави надписиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Synthy написа:BISON или Victor Reinz са много хубави надписиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:Добре де БО ти наил ме разбра че говоря за ДИВТУНГАпросто ми се оплитат пръститеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Силиконът който купих се казва ReinzosilМъка.... един от болтовете неможе да се затегне превърта и тече от там масло.Свалих на ново картера и видях,че при счупването на предния картер горе е изкривено коритото,където влиза един от болтовете и си е бая дупка.Няма как да сложа по-широк болт.Идеите които ми идват са или сваляне на двигателя и заваряване на гайка или от доло директно да се завари цялата дупка да се напълти с материял и след това да се направи нова резба.Дайте акъл,че аз съм доста бос и ми миришат краката $$$ Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
-
Ами ако е чак толкова, зле разпробийте и навийте по-голяма резба.Примерно ако резбата е 6мм, разпробий с 6,5 или 7 и навий резба 7 или 8мм.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар