Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търси се: Купувам веднага

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търси се: Купувам веднага

Имах оферта за мареа 2001г. 1.8 бензин ама се оказа че всеки момент ще и блокира двигателя. Хора кажетеот къде да си намеря мареа(или брава)2000-2001г. с не по малък двигател от 1.6. КУПУВАМ ВЕДНАГА!!

Защо не провериш тук- http://i.mobile.bg/ Има доста обяви за мареа и браво/брава...

Коментар

По какво го позна, че всеки момент ще блокира?Много ми е интересно!
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Щом ти е интересно ще ти кажа-бяхме се разбрали да отидеме в сервиза на Ауто Италия за да я погледнат на компютъра и самия двигател.Самите механици казаха-коляновия вал е дефектен(ремонтът ще е около 1000 и нещо лв.)и ако не се оправи и счупи окончателно двигателя ще блокира.Човекът ми каза"Няма смисъл да купуваш такава кола-с такъв проблем".Сега разбра ли "по какво познах че двигателя ще блокира?

Коментар

на това му викат не компютъра-рентген.. .брей че от кога на компютър рабрита нещо за физичното състояние на коляновия вал

Коментар

Те в Ауто Италия май и екстрасенс са си назначили... Мнооооооооооого са отворени!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Наистина е много интересно как са разбрали какво е състоянието на коляновия вал.

Коментар

е ако искаш ще ме лъжат или твоя квартален майстор ги чатка фиатите по-добре нали?

Коментар

mihata написа:
                  е ако искаш ще ме лъжат или твоя квартален майстор ги чатка фиатите по-добре нали?
                  колегите не се заяждатпросто с един тест на компютър, това не може да се види
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

не го проверяваха само с компютър-знам че той е само за електрониката.Вдигнаха колата на стенд-мисля че това всеки го знае-нормално е когато отидеш за проверка на състоянието на автомобила му се проверява ходова част,двигател и електроника...P.S.аз също не искам да се заяждам

Коментар

mihata написа:
                      не го проверяваха само с компютър-знам че той е само за електрониката.Вдигнаха колата на стенд-мисля че това всеки го знае-нормално е когато отидеш за проверка на състоянието на автомобила му се проверява ходова част,двигател и електроника...P.S.аз също не искам да се заяждам
                      И въпреки това не се изяснява въпроса как познаха ,че двигателя ще блокира поради дефектен колянов вал .

Коментар

Няма значение как са познали че ще блокира двигателя , познали са по нещо, какво гадаете как са познали и на мен да ми кажат така ще се откажа да купувам такава кола,даите да помогнем на колегата да си намери кола.

Коментар

евала поне един свестен човек...просто не мога да си намеря мареа седан 2000г.която да има abs air-bag(по възможност 2) климатик. тва е

Коментар

И аз така бях... Мареа седан с ABS, Airbags, климатик... няма и няма.. и накрая се появи в HLX изпълнение Търсих около 2 месеца... и в крайна сметка я взех от бургазлия. Иска се търпение!
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Същото се случи и с мен преди година... търсе Брава/Мареа седан 2000-2001, намерих чак след 3 месеца и то къде - чак в Русе.... Така е с "тия скапани италиански кочини" - вместо да ги изхвърлят на по 5-6 години "щот италианците само минети и спагети правят добре" си ги таралянкат европейците по 10-11 преди да кацнат тука. Сега малко по-сериозно - колата такава година може да намериш само с някакъв проблем - или катастрофа и после оправена тука, или евентуално проблем по мотора... При мен беше първия вариант, но удара е бил лек, еърбеговете са си на мястото... Замисли се ако колата ти харесва като вид и купе дали да не натиснеш за отстъпка в цената (сериозна) и после с тия пари да си оправиш двигателя.А лафа за минетите и спагетите го чух днеска в Плевен от едни "разбирачи", надуха ми главата за Golf III, Audi, BMW... абе нещо "немско и здраво"....
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X