Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за скоростна кутия Фиат Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам условия да я сваля и така си стои пред нас...
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Колеги, намерих кутия и тези дни я почвам с един приятел, да видим какво ще направя, ще пиша да кажа какво е станало

Коментар

Колеги, ако развия долните болтове на амортисьорите и разхлаба скобите на полуоските отвътре ще имат ли достатъчно ход да излезат, или непременно трябва да вадя шарнирите на носачите от шенкелите ?

Коментар

Колеги днес сложих скоростната кутия, остана утре да сложа полуоските, да налея маслото и да сглоба разни други дреболии обаче се яви един проблем, моята скоростна кутия беше за дигителен километраж а новата е с жило и няма да имам километраж, някой знае ли дали може да се измисли нещо ?

Коментар

Ами смени датчиците де!На мен за Типо,като си търсих ми показаха един милион различни датчици по моргите,но като извадиш твоя от кутията,го сравни в долната му част със тоз от старата кутия и,ако долу са еднакви,направо сменяи.По принцип се води,че става без проблем,но все пак ти казвам,че видях няколко различни варианта,та не гарантирам успех на 100%.Освен това,аз видях невероятен зор да го извадя този датчик,а на една от моргите го лъхната за 1 минутка....Късмет...
            Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Na4ko_0 написа:
              Ами смени датчиците де!На мен за Типо,като си търсих ми показаха един милион различни датчици по моргите,но като извадиш твоя от кутията,го сравни в долната му част със тоз от старата кутия и,ако долу са еднакви,направо сменяи.По принцип се води,че става без проблем,но все пак ти казвам,че видях няколко различни варианта,та не гарантирам успех на 100%.Освен това,аз видях невероятен зор да го извадя този датчик,а на една от моргите го лъхната за 1 минутка....Късмет...
              Утре колега, че се стъмни, бързах да сложа кутията, че помощника ми утре е на работа и няма кой да ми крепи кутията, гледах най-важното да оправя, а утре дребните неща ... Той датчика на новата кутия е отвит и го няма, стои само червяка който влиза вътре в кутията, утре ще развия моя да вида дали отдоло е същото положението. Мерси за бързия отговор !

Коментар

Working...
              X