Някой знае ли къде се намира това реле и има ли такова ( също може да е контактен ключ но трябва да тръгна по веригата ) ? че на моменти оставам без ток на стартера и е паля на късо или с бутане.Поздрави :
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира релето на стартера
Collapse
X
-
Значи кабели и връзки всичко което е покрай акумулатора и стартера е проверено само за бушони не съм се сетил .За sok1 :Проблема е че като дам на стартиране двг няма ток на стартера и се налага подаване на ток от захранващия кабел към този който идва от кон. ключ. Нито звук, чукане и лампите по таблото си светят нормално. Просто губя тока от кон. ключ .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Свали корите около волана извади буксата и окъси с оранжевия и кафявия . Стартера трябва да тръгне ако клеимите са наред при акумулатораИмаше и някъде едни големи бушони не се сещам при твоя модел къде бяха но трябва да са до акумулатора’)
Коментар
-
ivo-VE написа:kluchar написа:Свали корите около волана извади буксата и окъси с оранжевия и кафявия . Стартера трябва да тръгне ако клеимите са наред при акумулатораИмаше и някъде едни големи бушони не се сещам при твоя модел къде бяха но трябва да са до акумулатора’)
Коментар
-
Днес сложих директно едно копче и това е няма бушони , релета или др. щуротии . Ако има проблем директен кабел до включвателя .Колега ако не те затруднявам да ми обясниш как и каде точно сложи това копче... имам същия проблем... реле ИМА и го намерих във самата жабка на тавана (горната част) има една кора под ния отляво има едно Жилто и едно Черно реле е....Жълтото е но немога да намеря такова в БГ ни ми се иска да е от някоя морга и ще поръчвам но твоя вариант изглежда сполучлив моля сподели нищо за него....)))
Коментар
-
Кола
Трябва клеимореда да прави проблем и бензикса да не изхвърля не трябва релета, бутониОт акумулатора до стартера е едната жица червената другото е маса към мотора http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34344
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар