Може ли някои да ми препоръча сервиз или майстор които може да ми смени тампоните на заден мост. Проверих няколко места но ми обявиха нереално високи суми според мен, ще съм ви наистина благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампони заден мост на фиат стило
Collapse
X
-
Я разясни какво разбираш под нереално високи суми че май не си много наясно с процедурата по смяната на точно тези тампони. - не го приемай лично, и нам ми се виждаше скъпо когато сменях моите ама видях за какво става дума и аз лично сам не бих се хванал да го правя пред блока. За да ги смениш се сваля задния мост и с него на преса за да ги избиеш и после да ги набиеш обратно, а и ценатана тампоните не е никак малка. Според мен реална цена за смяна само за труд е около 70-90 лв. а тампоните ми се върти нещо от рода на 50-60 лв. на бройка. И ако не е набит като хорататампона може да се прехапи и се ходи направо за нов тампон. Така че сума от рода на 200 лв според мен е реалнаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Ами това ми се вижда реална цена, но в 2 различни сервиза ми обявиха само за работа в единия 180лв а в другия между 150-200лв. Иначе аз тампоните си ги купих и ме интересува само за работа. Така че ако знаеш каде могат да ми ги сменят за 70-90лв ще съм ти благодарен да ме опътиш. А иначе четох че се сваля задния мост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар