Здравейте колеги, искам да попитам дали някой който е наясно с джантите може да ми помогне хареал съм джанти от лачна либра 15 ки. те са с размер 7J 15H2, ET 37.Stilo- 6 1/2J 15H2 ET 43 са ми оригиналните метални.та искам да попитам ще станат ли тези от ланча и мога ли да използвам оригиналните си болтове за новите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще стана ли джанти от ланча либра за фиат стило?
Collapse
X
-
Виж и ТУК за консултация, но в общи линии джантата, която си харесал е с 1/2 инч по-широка (около 12 мм), може да приемеш, че по 6 мм се увеличава от всяка страна, обаче, монтажната и повърхност спрямо централната ос е изместена с 6 мм по-близо, демек джантата като цяло е изнесена навън спрямо твоята. Значи вътрешният ръб ще е на същото място, а външният ще излезе с половин инч навън.
-
u_bo
Re: Ще стана ли джанти от ланча либра за фиат стило?
idrltd написа:Здравейте колеги, искам да попитам дали някой който е наясно с джантите може да ми помогне хареал съм джанти от лачна либра 15 ки. те са с размер 7J 15H2, ET 37.Stilo- 6 1/2J 15H2 ET 43 са ми оригиналните метални.та искам да попитам ще станат ли тези от ланча и мога ли да използвам оригиналните си болтове за новите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар