Не се издържа вече с тези цени на бензина! Ще слагам газ...
Не се издържа вече с тези цени на бензина! Ще слагам газова уредба! Моля дайте съвет каква да е, кой да я сложи,цени,..... Колата е Tempra 1,6i.e. (835.C1) Благодаря предварително !
в икономиката има един закон за еластичността на цените на групи от стоки, и този закон твърди, че покачването на цената на един от продуктите /бензин/ води до покачването на цените и на другите продукти от групата /дизел, газ/, поради мигриране на потребителите към групата на продуктите, чиято цена първоначално не се е променила.ама дано не е верен този закон , щото газчицата е единствения ни изход... Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
В Аутоиталия слагат АГУ-та ама колко пари искат-незнам!Но поне може да си сигурен,че ще ти я сложат като хората.Не ползваи малките гаражчета и всякакви самозвани специалисти.Иначе моята излезе 400лв. за Ловато и 100лв. за емулатор на дюзите(за да не трупа грешки в ЕКУ-то)
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
В Аутоиталия слагат АГУ-та ама колко пари искат-незнам!Но поне може да си сигурен,че ще ти я сложат като хората.Не ползваи малките гаражчета и всякакви самозвани специалисти.Иначе моята излезе 400лв. за Ловато и 100лв. за емулатор на дюзите(за да не трупа грешки в ЕКУ-то)
Сега звъннах в Ауто Италия, ама цената, която ми казаха е 2000лв, за пропан-бутанова инжекторна газова уредба ?! Може да е много добра, но далече надхвърля бюджета ми
Баааа маааа му В турски лири ли е тая сума :D Четох някакви обяви за голям Газ сервиз в София.На площад Велчова завера в София се намира(където е семинарията),ама не знам нити телефони,нито нищо повече.Услугите са извършвани от дипломирани специалисти,каквото и да означава това :D
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Момци ,Сега говорих по телефона със сервиз "Алекс".Казах му че колекторите са ми метални, многоточкова инжекция и не искам газов инжекцион а нещо по просто.След търсене в книжлето той отсече "стандартна система - 450 лева"Аз го питам има ли ламбда контрол , той казва даже и от това няма нужда ....Нещо не ми се вижда добре тая работа ..... съвсем пък никакви контроли ли значи това, пускаш газта и колкото поеме - толкова ...Нещо не разбирам май?
момчета,какви са тез цени за газова уредба,според мене повече от 500лв не се дават за такива работи.вече три коли съм сменил и всичките бяха на газ,съгласен съм че газта малко спъва колата,ама за тези километри дет съм минал сигурно съм спестил за още една кола,пък и като купувам кола , не я взимам да се режа с нея по кръстовищата,а да ме кара максимално ефтино,защото ми се налага постоянно да съм в движение .обиколи работилниците,много от тях нямат интернет страници,което не означава че не могат да ти сложат уредба,питай за обикновенна уредба+емулатор за дюзите и ламбда,не се лъжи да слагаш ламбда контрол,товарят те още около170 лв разхода е почти същия като с обикновен тройник,виж за аванс коректор съм с двете ръце за.здължително питай за гаранция и за безплатна центровка в пърия месец,докато улегнат гумените части и пружините,или се научи да си ги базикаш сам,и след това по-честа смяна на въздушен филтър.като ти я слагат,искай да ти прекъснат бензиновата помпа,кавото и да ти разправят ,защото ако не ти е прекъсната,хем караш на газ,хем ти се износва помпата, а тя така или иначе ти се раздвижва при всяко палене на студенодано съм помогнал
За ламбдата може да си сложиш ламбда емулатор-50лв. е с монтажа,но нужен ти е само емулатор за дюзите.Аз питах къде ли не и отговора е еднакъв навсякъде-аз така правя и като си купувам някоя част или до сервиз ако трябва да ида-събрал съм де що намеря визитки и се обаждам да питам.
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар