Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа малък борд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Мареа малък борд

Здравейте искам да разбера как точно се управлява скритото меню на fiat marea. БМВ е36 имат такова на малкия борд, показва реалните километри на колата и други различни работи, включва се като - изключваш от контакт,задържаш бутона за нулиране на километража, след което даваш на контакт и ти излизат менюта обаче не мога да влезна никъде, при БМВ-то се въртят автоматично. Моля помогнете изобщо може ли да се контролира някак или това са само надписи ???

Няма скрито меню.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

И аз не съм чувал да има , ама ако не е така ще ми е много интересно как се влиза в него.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        И аз не съм чувал да има , ама ако не е така ще ми е много интересно как се влиза в него.
        пробвай по следния начин - изключваш от контакт, задържаш бутона за нулиране на "малкия" километраж (на този където си засичаш колко километра си изминал) включваш на контакт и ще видиш какво ще ти излезе, точно за това, което ще ти излезе питам както точно е

Коментар

krasiviq_m написа:
          пробвай по следния начин - изключваш от контакт, задържаш бутона за нулиране на "малкия" километраж (на този където си засичаш колко километра си изминал) включваш на контакт и ще видиш какво ще ти излезе, точно за това, което ще ти излезе питам както точно е
          Излиза нещо такова:8888888kmiles888след секунда:FFFFFFFFk iles FFFи пак след секунда:LLLLLLL ilesLLL, след което вече си излиза километража. Нямам си на идея какво е. Ако не ме мързи после, ще го издиря във форума .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

В форума имаше нещо как да си провериш колко пъти е превъртан километража. Ама за допълнително меню не знам да има...
            Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
            ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Tihomir78 написа:
              В форума имаше нещо как да си провериш колко пъти е превъртан километража. Ама за допълнително меню не знам да има...
              Да, точно и аз това търсех да видя дали е на реалните километри, Сега е на 130 000 и до колкото съм чувал не могат да се връщат назад, за това пробвах да видя, защото на БМВ показва. И все пак някой запознат ли е може ли да се връща ?

Коментар

Поне при мен на Темпрата е натискаш бутона "trip/total" и бутона "яркост на подсветка на таблото" . Сигурно може да се коригират тези неща, ама се съмнявам някой да си играе.
                Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Working...
                X