Здравейте колеги.От близо година и половина имам този проблем които все си мисля че ще отстраня, но за жалост не се справям!Проблема е много досадно пукане при движение на колата и най-вече в завой идващ от багажника.Прочетох доста теми в който се казва че механизма на седалката пука! И при мен е така, но също и от багажника......Бях извадил всички неща от багажника и разкопчах задната седалка. При затворен багажник пука ужасно при отворен няма никакво пукане??Забелязах че на самият багажник има две гумени "неща" които се въртят и могат да се нагласят.При определено настройване пукането утихва но съвсем малко!!!!Много ще съм благодарен ако някои може да ми помогне, защото това ме изкарва от равновесие всеки ден!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане от багажника (3-та врата)?
Collapse
X
-
Провери пантите дали са стегнати. Същи виж амортисьорчетата. Пробвай на сила да движиш цалата врата нагоре/надолу, да не би ключалката да не хваща като хората. Това всичко го правиш на затворена врата. Влизаш в багажника, от вътре пробваш. Ако не, някой да те вози по дупките, а ти в бажника да "диагностицираш" . Все ще го хванеш от къде е. Викаш свалял си кората, щипките здрави ли са? При мен леко потропва кората на багажника по павета, ама бял кахър.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар