Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пробка на маслото в скоростната кутия на брава 1,2 - 99г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пробка на маслото в скоростната кутия на брава 1,2 - 99г.

Здравейте колеги, според мен, на 1,2 скоростната кутия и външно не е съвсем като на 1,6. това е снимка гледано отпред:горното кръгче би трябвало да е пробката за наливане/ниво, но пробката за източване я няма отстрани. има един вътрешен шестограм на оградения ръб на ск. кутия със стрелката, който гледа право назад, дали не се източва оттам?Благодаря предварително!
    браво 1,6/90 - 09 г.

с

точно от там се източва шестограм 8мм
    тел.0897943620

Коментар

точно, мерси!
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

а някой знае ли какво е маслото, че според упътването е 75w80 синтетично, а според други източници 75w90 полусинтетично?и има ли проблем, ако се смесят?
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

според мен не добре да се смесват различни типове масло. въпрос е на 15-20 лв. да напрвиш бозата пълна в скоростите. източи го цялото и налей такова каквото решиш
          Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
          Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

аз всъщност още не знам дали ще доливам, но сега си спмням, че в сервиза ми доляха, като я взех още. тъй че може и от 4 години да е боза вътре. наистина ще взема да го сменя цялото. синтетиката или полу-синтетиката - тва е въпроса.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Слагай 75w80.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

тъй, смених го. старото масло беше на боза. явно преди 4 год. не са уцелили какво да долеят. пиша го, на който са му доливали с "каквото трябва" в някой сервиз да си провери. Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                X