Здравейте, Вентилатора в купето на типото отказа на всички степени. До него идват 12V, пуснах го директно към акумулатора и върти, почистих буксата напръсках с контактен спрей, сглобих и не иска да тръгне Мнения?
Виж релето и бушона, ако и те са добре ще го мислим, релето е най-долното в дясно, бушона и той е там някъде 20 амперов е ... Размени релето с някое от другите за проба и кажи как е
Що ли ми се струва че може и четките да са заминали. Закачи го пак на място и пробвай в различни положения дали ще тръгне, наклонен, обърнат. Размърдай си буксата, ако трябва.......
Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Утре ще пробвам релето, но установих, че до вентилатора не идва чист 12V и ми се струва ключа да не се бъзика нещо иначе бушона е здрав и вентилатора към директно свързване върти яко, наклонен изправен, всякак. А имате ли представа крушката в жабката защо не свети, не идва ток по кабела, гледах за бушон но всички са здрави
смених релето - не е от него!А за крушката да знам, че свети като са пуснати фароветеКажете някой дето разбира от тези неща да я погледне колицата в София
Коментар