Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоматична скоростна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автоматична скоростна кутия

Колеги реших след фиатчето да покарам една алфа 159ка, но тая която съм харесал е автоматик- 2.4 200 коня дизел. Запознат ли е някой с автоматичните скоростни кутии на 159- обикновена, selespeed, qtronic и как да ги различа. Задал съм въпроса и във форума на Алфа ромео, но бих искал да чуя и тук мнения и отзиви ако някой има .

Re: Автоматична скоростна кутия

Deyan Marinov написа:
    Колеги реших след фиатчето да покарам една алфа 159ка, но тая която съм харесал е автоматик- 2.4 200 коня дизел. Запознат ли е някой с автоматичните скоростни кутии на 159- обикновена, selespeed, qtronic и как да ги различа. Задал съм въпроса и във форума на Алфа ромео, но бих искал да чуя и тук мнения и отзиви ако някой има .
    взимай автомата , кутията трябва да е япопсна , а там ядове нямат , поне не с механиката ако е сменяно маслото овреме това е , мисля че маслото трябва да ти е 3309
    Power Under Pressure

Коментар

Автомата е един, като може да започнеш от тук и да задълбочиш нататък, ако имаш интерес.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
      X