здравейте днеска отивам аз днеска и виждам от задната дясна страна са ми жулнали калника и малко бронята.Бронята е леко Зажулена не е проблем,но кални си е остърган и е под боята демек се вижда бялото под калника чертата е широка някъде 15 см. ширината 2мм.въпросът ми е трябва ли да се китосва,и ако да колко пари ще ми струва горе долу боядисването.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закачиха ми калника на пунто мк2
Collapse
X
-
Никой бояджия няма се наеме да ти пръска само чертата, пръска се целия калник.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Казваш че драскотината е дълбока. Ще тряба малко кит да се изравни. Само боя няма смисъл, това можеш и ти да го направиш. Ако сложат кит, ще трябва да се шкури после. Просто се губи смисъла да обработят само драскотината. Най-добре, просто информативно, отиди при някой бояджия и му задай въпросите.
Коментар
-
emo_pz написа:според мен може и само чертата защото то не е толкова сериозно колкото и да е грозно тя е тъмно синя и едва ли ще се забелязва толкова многоAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Ходих днеска бояджията ми каза,че грунда седи и няма да раждяса това дали е така не знам? и ако не ме дразнило можело да си седи така,иначе ще ми струва 50 гр.боя каза 10 лв и толкова труд и също така каза,че можел да го пръсне там и щяло да стане добре,като го гледах на светло видях,че не е толкова дълбоко колкото съм мислил
Коментар
-
здр
emo_pz написа:Ходих днеска бояджията ми каза,че грунда седи и няма да раждяса това дали е така не знам? и ако не ме дразнило можело да си седи така,иначе ще ми струва 50 гр.боя каза 10 лв и толкова труд и също така каза,че можел да го пръсне там и щяло да стане добре,като го гледах на светло видях,че не е толкова дълбоко колкото съм мислил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар