Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закачиха ми калника на пунто мк2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Закачиха ми калника на пунто мк2

здравейте днеска отивам аз днеска и виждам от задната дясна страна са ми жулнали калника и малко бронята.Бронята е леко Зажулена не е проблем,но кални си е остърган и е под боята демек се вижда бялото под калника чертата е широка някъде 15 см. ширината 2мм.въпросът ми е трябва ли да се китосва,и ако да колко пари ще ми струва горе долу боядисването.Благодаря

Зависи, ама около 80-100 лева на детайл вземат.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

какво ще рече детайл?то е малка чертата чак пък 80 100 лв

Коментар

emo_pz написа:
        какво ще рече детайл?то е малка чертата чак пък 80 100 лв
        Целия калник се пръска, не само чертата.

Коментар

Ааа, може и само чертата, ама следва въпрос: Що толкоз грозно, аз искам както си беше!А за това се плаща...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

според мен може и само чертата защото то не е толкова сериозно колкото и да е грозно тя е тъмно синя и едва ли ще се забелязва толкова много

Коментар

Никой бояджия няма се наеме да ти пръска само чертата, пръска се целия калник.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ок утре ще разбера

Коментар

Казваш че драскотината е дълбока. Ще тряба малко кит да се изравни. Само боя няма смисъл, това можеш и ти да го направиш. Ако сложат кит, ще трябва да се шкури после. Просто се губи смисъла да обработят само драскотината. Най-добре, просто информативно, отиди при някой бояджия и му задай въпросите.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

ок мерси за отговорите

Коментар

emo_pz написа:
                      според мен може и само чертата защото то не е толкова сериозно колкото и да е грозно тя е тъмно синя и едва ли ще се забелязва толкова много
                      Може ама трудно се преливат боите и след това ще остане петно и ще е грозно.Може да е една точка,но всяко отделно нещо е детайл.Примерно калника е 1 детайл,бронята е втори детайл и така и всеки бояджия взема на детайл.
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Ходих днеска бояджията ми каза,че грунда седи и няма да раждяса това дали е така не знам? и ако не ме дразнило можело да си седи така,иначе ще ми струва 50 гр.боя каза 10 лв и толкова труд и също така каза,че можел да го пръсне там и щяло да стане добре,като го гледах на светло видях,че не е толкова дълбоко колкото съм мислил

Коментар

здр

emo_pz написа:
                          Ходих днеска бояджията ми каза,че грунда седи и няма да раждяса това дали е така не знам? и ако не ме дразнило можело да си седи така,иначе ще ми струва 50 гр.боя каза 10 лв и толкова труд и също така каза,че можел да го пръсне там и щяло да стане добре,като го гледах на светло видях,че не е толкова дълбоко колкото съм мислил
                          колега може да се пръсне само с боя драскотината обаче целия детаил после с лак така ми правиха старата кола и разлика нямаше прелива се някак металика незнам как става

Коментар

Re: здр

колко пари ти излезна това удоволствие?Ти на каква кола го пръска?

Коментар

ето за какво става въпрос
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X