350+150=500
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем скорости
Collapse
X
-
FGRC написа:Човека казва,че като натисне силно съединителя,скоростите почват да включват по добре.Съединителя отделя ниско долу.Проблема е или въсдух в системата или агонизиращ притискателен диск/омекнали ламели/....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Мерси S_BANKOV ,но да кажа че преди малок като се прибирах от работа и тука пред блоко докато паркирах пробвах влючих на 5 и после на задна и не прихарка ,но пак със съединителя натиснат до край а за колата е купена от сдружение към НСО така пише на талона и е карана предим но в италия даже имам винетка от 1,07,2012 италянска на предния прозорец. И не съм я гледал от доли в какво състояние като си ходя другата седмица да я прехварлям ще я поглена в кащи че имаме канал а и бащата разбира от това онова ще я погледнем от долу.
Коментар
-
S_BANKOV написа:FGRC написа:Човека казва,че като натисне силно съединителя,скоростите почват да включват по добре.Съединителя отделя ниско долу.Проблема е или въсдух в системата или агонизиращ притискателен диск/омекнали ламели/....Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Пробвах на изгасен двигател скоростите влизат като на запален двигател, още нещо да питам изписвами че не свети плафон а и двата плафона в колата светят да не е този в багажника и как се сменя че го гледах но не разбрах как да го отворя трябва да го махна с пласмасата ли и аербега ми исписва на таблото и после загаси мотор пише това от буксите които са под седалкители ми изкарва тазаи грешка.
Коментар
-
Смени маслото в скоростната кутия, и виж дали ще има ефект.За другото, макар че не е по темата:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=525363#525363Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравеите колеги да ви се оплача един съсед ми напръска колата със спреу снощи понеже съм ми бил спрял пред блока а не пред моя как и да е не мога да го докажа защото не съм го видял. Но да ви кажа отидох в автомивка PGlux и съм мнго доволен за 100 лв я опрвявиха и не си личи спрея ,че и беше червен така че мога да ви препорачам тази автомивка за такива неща тествана вече.service due днеска ми исписа това значи е време да сменям маслото и филтрите предполагам и да изчистя грешките от аербега .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар